Οι πολίτες συμμετέχουν στον σχεδιασμό του Δήμου Εορδαίας
Στο προηγούμενο στάδιο του ΣΒΑΚ Δήμου Εορδαίας, αναδείχθηκαν μέσω ερευνών, μετρήσεων και συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων που σχετίζονται με το σύστημα κινητικότητας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Εορδαίας σχετικά με τις μετακινήσεις ανθρώπων και αγαθών.

Σε αυτό το στάδιο, οι πολίτες καλούνται να αξιολογήσουν και να επιλέξουν ανάμεσα στα σενάρια κινητικότητας που παρουσιάζονται.

Η διαδικασία επιλογής έχει δύο βήματα:

1) Παρουσίαση των τριών σεναρίων κινητικότητας - Ο κάθε πολίτης αξιολογεί ποιοτικά κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί το εξεταζόμενο σενάριο στην πόλη της Πτολεμαΐδας και τι αποτελέσματα θα φέρει εάν εφαρμοστεί.

2) Σύγκριση των χαρακτηριστικών των σεναρίων - Ο κάθε πολίτης επιλέγει το καλύτερο σενάριο κατά την άποψη του και μπορεί να το εμπλουτίσει με περισσότερα χαρακτηριστικά.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας έχει πρωταρχική σημασία. Για τον λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία τους πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, δηλαδή τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR). Υποβάλλοντας το ερωτηματολόγιο αποδέχεστε την επεξεργασία των δεδομένων αυτών.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy