Istraživački podaci - što s njima?
U sklopu projekta RDA Europe 4.0 (Research Data Alliance), u suradnji sa Sveučilišnom knjižnicom Rijeka, Srce će održati jednodnevni događaj 27.02.2020. u Akvariju - kongresnom centru Sveučilišta u Rijeci (Kampus, Trsat). Predviđeno trajanje programa je od 9:30 do 15:15 sati.

Na događaj su dobrodošli svi zainteresirani, no ipak ističemo da je program podijeljen u tri dijela pri čemu je prvi dio namijenjen prvenstveno urednicima repozitorija u Dabru i knjižničarima, a drugi dio znanstvenicima, istraživačima i studentima poslijediplomskih i doktorskih studija. Treći dio namijenjen je svim zainteresiranim sudionicima koji žele saznati na koji način unijeti istraživačke podatke u repozitorij.

Ime i prezime: *
Your answer
Adresa e-pošte: *
Your answer
Institucija: *
Your answer
Vaša uloga: *
U skladu s odredbama Opće Uredbe o zaštiti podataka dajem privolu da se moji podaci sakupljaju u svrhu praćenja, kontrole, izvještavanja i revizije projekta RDA Europe 4.0 – The European Plug-in to the global Research Data Alliance, te se u druge svrhe ne mogu upotrijebiti, a obrađivat će se i koristiti samo u svrhu za koju su prikupljeni. Potvrđujem da sam upoznat da imam pravo odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade osobnih podataka. Ispravak podataka ili obavijest o odustanku od dane privole za obradu osobnih podataka dostavlja se u pisanom obliku elektroničkom poštom na adresu zop@srce.hr. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy