Deelname workshop 'Glasfusion', 25 jan. 2019
Bij Perspectief is al geruime tijd een enthousiaste “Glasfusion-groep” aan het werk. Er is een flink assortiment prachtig gekleurd Bulls-eye glas gekocht waarmee deze liefhebbers elke dinsdagmorgen van 9.30 – 12.00 uur fraaie kunstwerken fusen.

Er mag, in verband met het smeltpunt van de diverse soorten, uitsluitend met dit glas gewerkt worden en is bij Perspectief te koop voor € 22 per kg. Na het snijden en creëren van een glazen kunstwerk zal een deskundig lid van Perspectief zorgen voor het stoken van de glasoven om uw glaswerk af te bakken. De kosten van het stoken van de oven voor de kunstwerken van de dinsdaggroep worden daarna evenredig verdeeld.

Echter, vóór u aan deze glasfusion-groep mee kan doen, moet  u voor uw eigen basiskennis en veiligheid één middag de workshop glasfusion volgen. Deze workshop staat onder leiding van onze eigen leden Maarten, Thea of Gert-Jan en vindt plaats in atelier 3 op vrijdagmiddag 25 januari van 13.30 tot 16.00 uur. We maken tijdens deze workshop een gekleurde vogel. Deze workshop is zowel toegankelijk voor leden van Perspectief, als voor (nog-)niet-leden.

Inlichtingen bij Maarten Geerdes, 06-54942799 of via geerdes@mgeerdes.nl

Kosten van de workshop: € 30 voor leden en € 40 voor niet-leden (inclusief afbakken en alle materialen, gebruikt gedurende de workshop). Dit bedrag uitsluitend contant betalen bij aanvang van de workshop. De kosten voor deelname aan de workshop worden in mindering gebracht op de contributie als men besluit lid te worden.

Tot één week voor aanvang van de workshop kunt u kosteloos annuleren, daarna is het volledige bedrag verschuldigd.

Aanmelden via dit formulier, of bij Froukje Docter, tel 06-13050180, mail: froukjedocter@gmail.com

De workshop wordt gegeven door Thea Bremer, Maarten Geerdes en/of Gert Jan Schouten, op vrijdagmiddag 25 januari 2019, en duurt van 13.30 – 16.00 uur.

Meer informatie is te vinden op http://perspectiefcastricum.nl/?p=3416

Klik na het invullen van dit formulier op 'verzenden'. Je krijgt dan een bevestiging van ontvangst van je aanmelding.
De cursus gaat door bij voldoende deelnemers, en 'vol = vol'. Daarom is je aanmelding pas definitief nadat je van de cursusleider een bericht hebt ontvangen over plaatsing.

Email address *
Je voornaam of voorletters *
Your answer
Je achternaam *
Your answer
Je straat en huisnummer *
Your answer
Je postcode en woonplaats *
Your answer
Je telefoonnummer *
Your answer
Ben je lid van Perspectief *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service