244 Sopar Hora Europea -   «Una mirada a l’humanisme»

Ponents:
Jordi Craven-Bartle Lamote
Oncòleg Consultor GenesisCare Internacional

Esperança Esteve Ortega
Treballadora social
Patrona de la Fundació Ajuda i Esperança

Francesc Torralba Roselló
Filòsof i teòleg

Moderador:
Javier Bustamante Enriquez
Psicòleg i poeta

Dijous 23 de març de 2023 a les 19:45 hores
Restaurant La Lluna (Carrer Santa Anna, 20 - cantonada carreró Sant Bonaventura). Barcelona

Veure díptic

Aportació
Preu: 28€
Cal fer prèvia transferència al compte: ES47 2100 3317 1122 0006 6494
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i Cognoms *
Email *
Telèfon de contacte *
Protecció de dades *
Required
En compliment de l'establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, l’Associació Àmbit d'Investigació i Difusió Maria Corral l'informa que les dades de caràcter personal, han quedat incorporades als nostres fitxers per al seu tractament, amb el fi d'oferir-li informació sobre les activitats i publicacions que a l'associació realitzem.
De la mateixa manera autoritza expressament al responsable del fitxer per al tractament de les seves dades amb la finalitat indicada. Les dades recollides són emmagatzemades sota la confidencialitat i les mesures de seguretat legalment establertes.
L’Associació Àmbit d'Investigació i Difusió Maria Corral garanteix l'absoluta privacitat i intimitat dels seus clients i usuaris, cenyint-se a l'estricte compliment de les disposicions pertinents en el marc legal vigent.
Podrà exercir els drets d'accés, oposició, cancel·lació, rectificació, limitació, portabilitat, transparència, supressió i oblit, personalment a les nostres oficines o mitjançant comunicació escrita, acompanyada del seu document nacional d'identitat, dirigint-se a l'adreça de correu electrònic info@ambitmariacorral.org o també per correu postal a la nostra adreça postal carrer Casp 34, pral. 2a despatx 2-3. C.P. 08010 Barcelona.

L’Àmbit d’Investigació i Difusió Maria Corral podrà fer servir imatges de l’activitat per difondre-les en espais de difusió pública d’informació: pàgina web, xarxes socials i revista. Les imatges es conservaran amb caràcter històric fins que ens revoqueu aquesta autorització.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy