Cajtnot - Na prijelazu stoljeća
Još jedno izdanje najzabavnije gradske avanture je pred nama! Novo izdanje Cajtnota vodi vas kroz Zagreb u vrijeme na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće!

Prekopajte tavane, šupe, zavirite u stare školske udžbenike iz povijesti, hrvatskog jezika i prionite na posao. Očekujte maštovite pitalice u rimi iz područja glazbe, sporta, povijesti, književnosti, industrije, kulture. Ni ovog puta neće nedostajati iznenađenja jer upravo je to draž Cajtnota koji pohodite već četvrtu godinu zaredom. 


Rezervirajte petak 6.9.2019. za novo druženje i zabavu u samom centru Zagreba.
Start i cilj: Art Park, Ribnjak, u 18:00 h

Za one koji ne znaju: Cajtnot je zabavan gradski izazov, interaktivan razgled grada za sve. To je avantura Zagrebom na kojoj rješavajući pitalice skupljate bodove za točne odgovore. Kako bi stvar bila još zanimljivija, limitirali smo vas vremenom! I upravo otuda ime CAJTNOT!

Ovaj Cajtnot ima i humanitaran karakter. Ovoga puta dio sredstava odvojit ćemo za hrabru mamu Ana Mari Ljutić i njezinu obitelj. (Više u Facebook grupi Hrabra mama)

Uz nas je ponovo naš vjerni partner Pivovara Medvedgrad uz kojeg je naše putovanje kroz vrijeme uvijek zabavnije!

Vaš domaćin i organizator: Run Zagreb tim
Petak, 6. rujna 2019., 18:00h
Prijave na Cajtnot i uplate primaju se do 2.9.2019. ili do popunjenja kvote.
Podizanje timskih paketa je na startu Art Park, Ribnjak, od 17 do 17:45h.
Kratke upute prije starta u 17:50h
Start izazova je točno u 18:00 h, a limit do 20:15 h.

Ne zaboravite da je broj prijava ograničen!
Detalji utrke dostupni su na http://www.runzagreb.com/cajtnot
Prijave i kotizacija
Kotizacija: 125 kn po osobi (250 kn po timu)
Kotizacija uključuje: popis pitalica pripremljenih u printanom obliku (ful koloriška); 2 Cajtnot magnetića, 2 bona za pivo Pivovare Medvedgrad (konzumacija nakon utrke), 2 flaširana piva Pivovare Medvedgrad, Franck paket koji sadrži Coffee&Go i nove funkcionalne Franck čajeve, 1 čips
Također je uključeno: medalje za prva tri mjesta i nagrade za prva tri mjesta, službenog fotografa i drugo osoblje, organizaciju i promociju utrke. I to nije sve! U cilju vas ovoga puta očekuje zabava uz DJ-a.
Osiguravamo prostor za odlaganje stvari i presvlačenje.

NAGRADE
1. mjesto: bon 200 kn za večeru u pivnici Medvedgrad, karton piva, 2 čaše, 2 medalje
2. mjesto: karton pive, 2 čaše, 2 medalje

3. mjesto: 2x six pack, 2 čaše, 2 medalje

PLAĆANJE je potrebno izvršiti do 2.9.2019. Podaci za uplatu:
Adventure Donkey j.d.o.o., Meksička 11, Zagreb, OIB 78664134608
Opis plaćanja: Cajtnot 2019 – naziv tima
IBAN: HR8123400091110747517
TOMBOLA za sve natjecatelje Cajtnota
Svi natjecatelji ovogodišnjeg Cajtnota sudjeluju u našoj sada već popularnoj tomboli. Jedini uvjet za sudjelovanje je da niste dikvalificirani :)

U tomboli vas očekuje mnoštvo vrijednih nagrada naših prijatelja i partnera pa evo nekih od njih:
1. Pivnica Medvedgrad – six pack pive
2. Kotanyi paketi
3. Hang it Runner – držači za medalje
4. Run Zagreb – Cajtnot šalice
5. Run Zagreb – bon za walking turu centrom Zagreba (vrijedi za dvije osobe)
6. MIVA galerija vina – 6 boca vina
7. Promopoint.hr – bežični zvučnici
8. Dental studio Frntić - 2x izbjeljivanje zubi zoom lampom
9. AK Sljeme - startnina za Sljeme trail
10. BiteMe bar - raw snack
11. Lilly Villy prirodna kozmetika
12. Country Club CC - masaža
13. Franck - poklon paket
14. Keindl sport - 2 poklon paketa
Prijavi svoj tim na Cajtnot 2019.
Naziv tima *
Your answer
Ime i prezime (natjecatelj br. 1) *
Your answer
E-mail (natjecatelj br. 1) *
Your answer
Ime i prezime (natjecatelj br. 2) *
Your answer
E-mail natjecatelj br. 2 *
Your answer
Naruči Cajtnot majicu
Lani su vam se svidjele naše crne majice s našom maskoticom (plavom vjevericom). Ove godine majicu možete naručiti uz doplatu od 50 kn po majici.
*Ako želiš majicu, označi koliko komada naručuješ i iznos pribroji uplati za kotizaciju. Za potvrdu narudžbe potrebno je izvršiti uplatu do 2.9.2019.
Da, želim Cajtnot majicu!
Upiši veličinu majice (naznači muška/ženska)
Your answer
Prijavom na utrku prihvaćate i sljedeća pravila
Svi prijavljeni natječu se na vlastitu odgovornost i obvezuju se poštivati prometne propise, primjereno se ponašati i čuvati imovinu trećih osoba.

Svaki natjecatelj osobno je odgovoran za štetu koju prouzroči tijekom odvijanja događanja ili štetu koja nastane zbog nepoštivanje pravila i Zakona RH te organizator u ni u kojem slučaju neće snositi ikakvu odgovornost.

Svaki natjecatelj za sudjelovanje u utrci mora samostalno osigurati kemijsku olovku (za pisanje odgovora) i mobitel s kamerom ili fotoaparat (da, morat ćete opaliti koji selfi).

BODOVANJE: Utrka je limitirana vremenom od 2 sata i 15 minuta unutar kojeg treba riješiti točno što više pitalica (rješavaju se proizvoljnim redoslijedom). Svaki prijavljeni par dobit će kuvertu s pitalicama prije samoga starta utrke. Pitalice su podijeljene u tri težinske kategorije koje nose 5,10 i 15 bodova. Kazneni bodovi dodijeljuju se za dolazak izvan vremenskog limita i to 5 bodova za svaku minutu zakašnjenja. Ukoliko neki timovi budu imali isti broj bodova, rangiranje će se vršiti prema vremenu dolaska u cilj.

FAIR PLAY: Parovi se tijekom utrke ne smiju odvajati. Ukoliko se natjecateljski par razdvoji tijekom trajanja izazova, bit će diskvalificiran i neće ući u poredak, niti biti u mogućnosti da osvoji neku od dodatnih nagrada. Organizator ima pravo tijekom utrke kontrolirati pridržavaju li se svi ovog i ostalih pravila.
Ovo je timski izazov u kojem sudjeluju DVA člana pa vas pozivamo da se tako i natječete.

CIPELCUG: Strogo je zabranjeno korištenje javnih prijevoznih sredstava (autobus, tramvaj), ali i svih drugih prijevoznih sredstava tijekom izazova ili bilo kojeg drugog sredstva na kotače, šine, lebdeće i ne lebdeće naprave. Neka od njih su: automobili, motori, mopedi, bicikli, romobili, role, skateboard i sve drugo što vam padne na pamet, a ovdje nije navedeno.
Dozvoljeno je isključivo hodanje/trčanje/puzanje.

PSI: Volimo peseke i rado ih imamo na utrkama. Ipak, imajte na umu da psi cijelo vrijeme moraju biti na povodcu te da uz sebe morate imati vrećice, ukoliko pas odluči napraviti veliku nuždu. Vlasnici pasa, sami su odgovorni za svog psa, a ne organizator.
SUGLASNOST
VAŽNO! Prijavom na događaj sudionik je suglasan da organizator smije koristiti fotografije i snimke nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Svaki sudionik dobrovoljno daje svoje osobne podatke (ime, prezime i email adresu) te je suglasan da organizator iste smije koristiti za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora i partnera/sponzora. *
Required
Želite li primati naše povremene obavijesti? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service