[2019] Prijavnica - Udruga KultAkt
Drago nam je što želite postati članom udruge KultAkt i učiti s nama kroz volonterski angažman.

Ispunjavanjem ove prijavnice ne postajete član. Nakon ispunjavanja prijavnice kontaktirat ćemo Vas u roku od tjedan dana kako bismo Vas pozvali na razgovor o članstvu u udruzi KultAkt i prilikama koje pružamo te kako bismo odgovorili na sva Vaša pitanja vezana za ovaj volonterski angažman.

Za informacije o našem radu i aktivnostima te prilikama koje nudimo, posjetite www.kultakt.hr i društvene mreže na kojima smo prisutni (Facebook, Instagram, YouTube i LinkedIn). Za pitanja smo dostupni putem e-maila: info@kultakt.hr.

Radujemo se druženju, učenju i suradnji s vama!
Email address *
Podatci
Ime i prezime *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Mjesto stanovanja *
Your answer
Stupanj obrazovanja *
Radni status *
Kontakt telefon: *
Your answer
KultAkt prijavnica
Opišite dosadašnje volontersko iskustvo. *
Your answer
Koje vještine i znanja posjedujete? *
Your answer
Koje područje kreativnih industrija Vas zanima i zašto? *
Your answer
Što želite naučiti kroz volontiranje u udruzi KultAkt? *
Your answer
Gdje ste čuli za udrugu KultAkt? *
Required
Suglasnost za prikupljanje podataka
Na temelju Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 106/2012), ovom Suglasnošću definira se zaštita prikupljenih osobnih podataka fizičkih osoba, članova Udruge KultAkt te privola za obradom i korištenjem istih za potrebe rada udruge.

Svrha zaštite osobnih podataka je zaštita privatnog života i ostalih ljudskih prava i temeljnih sloboda u prikupljanju, obradi i korištenju osobnih podataka. Zaštita osobnih podataka u Republici Hrvatskoj osigurana je svakoj fizičkoj osobi bez obzira na državljanstvo i prebivalište te neovisno o rasi, boji kože, spolu, jeziku, vjeri, političkom ili drugom uvjerenju, nacionalnom ili socijalnom podrijetlu, imovini, rođenju, naobrazbi, društvenom položaju ili drugim osobinama.

Pod osobnim podacima smatraju se identifikacijski podaci, odnosno ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa, broj telefona, kao i podaci o datumu, godini i mjestu rođenja, podaci o dosadašnjem obrazovanju i radu, kao i ostali podaci koji su vezani na prijavu fizičke osobe za članstvo u Udruzi KultAkt, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni.

Udruga KultAkt se obvezuje da će osobne podatke fizičke osobe koristiti u identifikacijske svrhe, svrhe razmatranja prijave za članstvo te za potrebe rada Udruge KultAkt. Udruga KultAkt će osobne podatke fizičke osobe čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećima na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez prethodne suglasnosti fizičke osobe.

Unosom osobnih podataka, odnosno prihvaćanjem gore navedenih uvjeta, fizička osoba daje svoju suglasnost za korištenjem osobnih podataka za gore navedene potrebe Udruge KultAkt te da prikupljene podatke o e-mail adresi i poštanskoj adresi fizičke osobe može koristiti u svrhu slanja obavijesti i novosti o projektima, aktivnostima i radu Udruge KultAkt.
Prihvaćate li Suglasnost za prikupljanje osobnih podataka? *
Required
Želite li primati obavijesti udruge KultAkt vezane za nadolazeće prilike i aktivnosti putem društvenih mreža ili e-maila/newslettera? *
Required
Prostor za dodatne napomene i komentar/sugestije na naš rad. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Udruga KultAkt. Report Abuse