Enquête N361 - Winsum
De omgeving langs de N361 van Wad tot Stad is uniek. De weidse uitkijkjes, de diversiteit aan groen, de veranderende natuur van Wad tot Stad en de rust en de ruimte spreken tot de verbeelding.

In de komende tijd wordt er veel vernieuwd aan de weg, zo komt er onder andere een nieuw fietspad langs het treinspoor. House of Design is gevraagd door de Provincie Groningen om bij te dragen aan de vormgeving en werkt hiervoor samen met Groninger ontwerpers.

Met deze vormgeving willen we onder andere de dorpen nog kenbaarder maken, zodat weggebruikers hun snelheid matigen als ze door de dorpen rijden en ze het dorp beter beleven. Ook voor de bewoners willen we plekken maken langs het fietspad en in het dorp creëren we ruimte voor ontspannen, ontmoeten en beleven.

We willen geen serie losse kunstwerken neerzetten maar een consistente vormgeving die onderdeel moet worden van de identiteit van het gebied en meer biedt dan een verfraaiing van het dorp. We willen graag de lokale kennis van de bewoners betrekken bij het ontwerp, dat we nu aan het ontwikkelen zijn. Hiervoor hebben we deze vragenlijst opgesteld. Het helpt ons enorm om een beeld te krijgen wat jullie, de bewoners, aanspreekt, belangrijk vinden en verbeterd willen zien.

House of Design werkt samen met ontwerpers om van lokale gewassen nieuwe materialen en producten te vervaardigen en producten lokaal te produceren om op deze manier een lokale duurzame waardeketen te creëren. Meer informatie over House of Design en de waardeketen is te vinden op: http://www.houseofdesign.nl/?portfolio=lokale-maakplaats


Invultijd: 10 minuten
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Ik woon in (de omgeving van)..
Clear selection
2. Welke vorm van vervoer gebruik je het meest?
Clear selection
3. Kies 4 beelden die je kenmerkend vindt voor Noord-Groningen.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy