Ilmoittautuminen Ira Mikkasen agilitykoulutukseen 2.8.2019
Etelä-Suomen Sheltit ry järjestää Ira Mikkasen agilitykoulutuksen perjantaina 2.8.2019 klo 14-20. Treenit pidetään Espoossa Agility Sport Team ry:n ulkokentällä (Puolarmetsänkatu, Espoo)

Ryhmäkoko on 5 koirakkoa / 2 h, ja treenin hinta per koirakko on 38 € (Shetlanninlammaskoirat ry:n ulkopuolisilta 42 €).

Ryhmät ovat seuraavat:
klo 14-16
klo 16-18
klo 18-20

Mitä useamman aikavaihtoehdon valitset, sitä todennäköisemmin pystymme varmistamaan sinulle treenipaikan. Treenipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä (aikataulutoiveet huomioiden).

Ensimmäinen ryhmä rakentaa radan klo 14 alkaen, ja tähän kulunut aika jaetaan tasan kaikkien ryhmien kesken niin, että kaikille jää saman verran treeniaikaa. Treeniaikaa pitäisi jäädä n. 20 min/koirakko.

Etuoikeus treeneihin on Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenillä 6.7. asti, ei-jäsenten ilmoittautuminen 7.7. alkaen jos paikkoja on jäljellä. Ensisijaisesti 1 paikka/ohjaaja.

HUOM! Jos olet kiinnostunut toisen koiran paikasta, täytä tälle oma lomake. Mahdollisuus toisen koiran paikkaan on, jos paikkoja jää vapaaksi.
Email address *
Ohjaajan nimi *
Your answer
Koiran nimi *
Your answer
Minulle sopivat ryhmävaihtoehdot (valitse kaikki sopivat) *
Required
Olen Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsen *
Muuta huomioitavaa
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy