Inschrijving Chiro Betekom 2019-2020
Door het invullen van dit formulier geeft u toestemming aan uw kind om lid te worden van Chiro Betekom. Hiervoor dient u tevens 55 euro voor het eerste kind en 50 euro vanaf het tweede kind te betalen. Dit is het bedrag voor een heel jaar Chiro. Wij gebruiken dit grotendeels om de verzekering van te betalen en hierin zit vanaf dit jaar een vaste prijs voor elke week een koekje en drank.
Gelieve dit bedrag niet cash te betalen, maar te storten op het rekeningnummer van Chiro Betekom vzw: BE47 7360 0521 0580. Gelieve naam en afdeling van kind te vermelden!

Alvast bedankt!
Naam kind *
Your answer
Voornaam kind *
Your answer
Geboortedatum kind *
MM
/
DD
/
YYYY
Geslacht *
Afdeling *
Adres *
Your answer
E-mail adres ouder/voogd (vul dit zeker correct in, dit wordt gebruikt voor communicatie onder het jaar) *
Your answer
E-mailadres lid
Your answer
Telefoonnummer oud/voogd *
Your answer
GSM-nummer ouder/voogd ( voorbeeld formaat: 0491-117576) *
Your answer
School kind *
Your answer
Privacyverklaring *
Required
Foto's
Beknopte Privacyverklaring
Uw persoonsgegevens en die van uw kind worden verwerkt door Chiro Betekom VZW, A. Bosmanslaan 52, 3130 Betekom, hoofdleiding@chirobetekom.be. Dat gebeurt in het kader van ons ledenbeheer, voor de organisatie van activiteiten, en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Meer info vindt u op https://chirobetekom.weebly.com/privacy.html.

Lid worden van Chiro Betekom VZW betekent automatisch ook lid worden van Chirojeugd Vlaanderen. In het kader van ledenbeheer en verzekering geven wij identificatie- en contactgegevens door aan Chirojeugd-Vlaanderen vzw, Kipdorp 30, 2000 Antwerpen, info@chiro.be. Meer info vindt u op chiro.be/privacyverklaring.

Wilt u uw gegevens inzien, laten verbeteren of laten wissen, dan kunt u contact opnemen met de lokale groep of met Chirojeugd Vlaanderen via de vermelde contactgegevens. Uw inzagerecht uitoefenen kan ook via chiro.be/aanvraag-inzagerecht.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service