Postgrau Delegat de protecció de dades Data Protection Officer (DPO) 2020
Programa Formatiu per implementar professionalment la figura del Data Protection Officer segons l'esquema de certificació de l' Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Amb el suport docent d'experts de reconegut prestigi en la matèria i experiència docent.

METODOLOGIA
Formació presencial i online a través a l'Aula Virtual amb contingut ofimàtic i multimèdia.

CALENDARI
Durada: 180 hores, de les quals 108 hores online tutoritzada i 72 hores presencials
Dates: Inici 2 de Marça de 2020 – Fi 4 de Maig de 2020
Horari: Dilluns i dimecres de 16,00h a 20,00h

LLOC: Seu ICAVOR. Carrer Llevant 08402 Granollers

DOCENTS:

- Sr. Genís Margarit i Contel, Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya amb més de 15 anys com a consultor en telecomunicacions. Combina el seu treball amb docència a la Universitat Pompeu Fabra i com a formador de Cisco, Microsoft, Google i Asterisk Technologies.
Sra. Cristina Ribas i Casademont, Advocada especialista en protecció de dades

IMPORT

• Col·legiats: 1190€
• No col·legiats: 1500€


Cognoms *
Your answer
Nom *
Your answer
DNI *
Your answer
Núm. Col·legiat/da *
Your answer
Si no esteu col·legiats a l'ICAVOR, posseu 0000
Col·legi *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Mail *
Your answer
Inscripció *
Pagament
Enviar les dades fiscals i comprovant de pagament a nuriavela@icavor.com
Informació sobre el tractament de dades personals
Li informem que, amb relació a les dades personals que ens proporciona, el responsable del tractament és l’IL·LUSTRE COL·LEGI D’ADVOCATS DE GRANOLLERS, amb NIF Q0863004H i domicili al c/ Llevant 2 de Granollers, tel. 938792603 i direcció electrònica secretaria@icavor.com; i les dades de contacte del seu delegat de protecció de dades són dpd@icavor.com i la mateixa adreça que la del responsable. La finalitat del tractament és gestionar la seva inscripció a l’activitat formativa seleccionada. Podrem prestar-li el servei sempre que ens faciliti, i ho faci de forma veraç, les dades que li sol·licitem. Els destinataris d’aquesta informació seran les institucions i organismes públics que resultin necessaris per la prestació del servei esmentat, així com els proveïdors de l’aplicatiu web que permet la gestió i control de les inscripcions.La informació subministrada es conservarà durant un període de sis anys per al compliment de les obligacions fiscals i administratives que es derivin de la prestació d’aquest servei així com durant el termini que preveu la normativa per fer front a l’exercici i defensa de reclamacions.Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les seves dades, i a la portabilitat de les mateixes, en els termes que preveu la normativa vigent, dirigint-se al responsable del tractament al c/ Llevant 2 de Granollers o bé a secretaria@icavor.com, adjuntant còpia del seu DNI. També podrà acudir a la autoritat de control competent i presentar una reclamació si considera que la seva sol·licitud d’exercici d’aquests drets no s’ha atès degudament. Més informació consulta l'Avís legal i política de privacitat: https://www.icavor.cat/index.php/col-legi-d-advocats-de-granollers/avis-legal
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Il·lustre Col·legi d'Advocats Granollers.