BIZONdere moederdag 13/5

Welkom in het Wereldcafé!

Dit jaar vieren we een bijzondere moederdag samen met BIZON.

BIZON bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die zich samen engageren, en zich heel goed amuseren!
We zitten niet stil en organiseren samen alle kampen en weekends, we zijn het hele jaar actief in verschillende werkgroepen en we zien elkaar regelmatig op ontmoetingsactiviteiten.

Op moederdag willen we in het Leuvense wereldcafé tonen waar wij mee bezig zijn en alle mama's extra in de bloemetjes zetten!
We organiseren een brunch voor alle mama's, BIZON-sympathisanten, nieuwsgierigen en lekkerbekken!
U komt toch ook? Het wordt BIZONder!

De opbrengst van de brunch gaat integraal naar onze vakantiewerking. Zo kunnen we onze jongeren deze zomer een nog zotter kamp geven!

Via dit formulier schrijf je jezelf en je tafelgenoten in voor een lekkere maaltijd voor deze BIZONdere moederdag.

BRUNCH - 12€ (7€ kinderschotel)

De prijs is exclusief drank
_______________________________________________________________________________________

Enkele instructies:
- elke vraag is verplicht in te vullen (bij aantallen kan je ook 0 ingeven), behalve de laatste (groepen);
- kinderen worden bij inschrijving beschouwd als volwassenen (aantal stoelen), de kinderporties worden ter plaatse geregeld;
- wanneer niet elke verplichte vraag is ingevuld, zul je niet ingeschreven zijn, het formulier stuurt de gegevens maar door als alles compleet is en je op 'Verzenden' hebt geklikt;
- bij een gelukte inschrijving zul je na het klikken op 'Verzenden' op een andere pagina komen waarop zal staan: 'Bedankt voor je inschrijving, tot in het café!' - je zult geen bevestiging meer krijgen;
- al je gegevens worden automatisch in een lijst opgeslagen --> wens je nog wijzigingen, mag je altijd een e-mail sturen aan coop@wereldcafe.be en we doen dan zeker het nodige;
- noteer best ook zelf in je agenda hoe laat je zal komen.

Voor de rest zullen wij zorgen dat er voor jou een tafeltje klaar staat en een dampende schotel vol lekker eten naar je toekomt!

Tot gauw!
_______________________________________________________________________________________

BIZON?

All youth should play!

Daarom organiseert BIZON vakantiekampen en weekends voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren tussen 7 en 21 jaar. Kinderen en jongeren die omwille van financiële of andere problemen minder kansen krijgen om deel te nemen aan het gewone vakantie- en vrijetijdsaanbod en een beroep doen op een bepaalde dienst zoals het OCMW, een residentiële voorziening, Rode Kruis Opvangcentrum, asielcentrum, pleegzorg... zijn bij BIZON aan het juiste adres.

We trekken in de paas-, zomer-, herfst- en kerstvakantie met hen op kamp naar de zee, de Ardennen, overal in Vlaanderen en zelfs het buitenland!
Elke vakantie bestaat uit een afwisselende mix van verschillende activiteiten op en rond het kampterrein. De jongeren kunnen vaak kiezen welke activiteit ze het liefst willen doen en zo maken we vakanties op ieders maat.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question