MUSEUM QUIZ ESTIU
Ompliu el següent formulari per participar en la sessió del Museum Quiz Estiu 2020. Recordeu que és una activitat per majors de 16 anys. La participació és per equips d'un mínim de 4 persones i un màxim de 6. Enguany es fa una única sessió online, el dimecres 8 de juliol, de 21 a 23h.
Ens posarem en contacte per enviar-vos el codi per a la sessió
Email address *
MUSEUS PARTICIPANTS (dades de contacte)
Museu d'Arqueologia de Catalunya, Museu Marítim de Barcelona, Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Museu Nacional d'Art de Catalunya i Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.
Per aquesta edició, per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb taquilles@cccb.org
Nom de l'equip *
Nom persona de contacte (capità/na) *
Correu electrònic (capità/na) *
Telèfon (capità/na) *
Número d'integrants de l'equip (mínim 4, màxim 6) *
D'on sou? (Ciutat, poble...) *
Codi Postal *
Moltes gràcies per la vostra participació
Tractament de dades
Les vostres dades personals són tractades de manera confidencial, amb conformitat el Reglament 2016/679, del Parlament i del Consell de la Unió Europea, relatiu a la protecció de les persones físiques en el tractament de dades personals, i formen part d’un fitxer amb la finalitat d’informar-vos sobre l’activitat Museum Quiz. Aquestes dades no són públiques ni mai seran revelades ni cedides a terceres parts, amb l’excepció dels museus organitzadors d’aquest esdeveniment. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, carrer de Montalegre, 5. 08001 Barcelona, o bé, a l’adreça electrònica info@cccb.org
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy