Ilmoittautuminen Digijärkkäri tutuksi -koulutukseen
Kyllä, haluan osallistua Kuopion Kameraseuran järjestämään Digijärjestelmäkamera tutuksi -koulutukseen.

Kurssi maksaa Kuopion Kameraseuran jäsenille 15€. Jos haluat liittyä jäseneksi, jäsenmaksu kaikille jäsenille on 30€. Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään, ja voit erota koska haluat. Jäsenyyden kautta pääset mukaan esimerkiksi hyvin edullisiin kuvankäsittely- ja studiokoulutuksiiin, ja saat mahdollisuuden osallistua suurta suosiota saaneeseen Kuukauden kuva -kisaan. Ja pääset myös mukaan erilaisiin tapahtumiin ja vain-jäsenille tarjoutuvaan keskusteluun facebook-ryhmässämme.

Kurssilaiset saavat myös kattavan koulutusaineiston itselleen. Materiaali jaetaan kaikille kurssille osallistuneille sähköpostitse. Tulosta saamasi koulutusaineisto itsellesi, koska siten saat käyttöösi yhden parhaimmista suomalaisten kameraseurojen tarjoamista koulutuspaketeista.Toivomme, että siitä on sinulle iloa jatkossakin.


Toki voit maksaa myös pelkän kurssimaksun (55 €).


Maksuvaihtoehdot:

(1) Olen jäsen jo Kuopion Kameraseuran jäsen. Maksa Kuopion Kameraseura ry:n tilille Digijärkkäri tutuksi -kurssin jäsenmaksu 15 €. Mainitse tekstikentässä "DJT -kurssi".

(2) Liityn Kuopion Kameraseuran jäseneksi samalla, kun maksan Digijärkkäri tutuksi -kurssin. Maksa Kuopion Kameraseura ry:n tilille 30€ jäsenmaksua ja 15€ kurssimaksua, yhteensä siis 45€. Mainitse tekstikentässä "Jäsenmaksu + DJT -kurssi"

(3) Jos et halua liittyä kameraseuraan, maksa kurssimaksu 55€ ennen koulutukseen tuloasi Kuopion Kameraseuran tilille. Mainitse tekstikentässä "DJT -kurssi".


Kaikki maksut tilille:
FI93 5600 0520 4314 80
OKOYFIHH

Maksuvaihtoehdot *
Nimesi (pakollinen tieto) *
Your answer
Sähköpostiosoitteesi *
Your answer
Puhelinnumerosi *
Your answer
Osoitteesi *
Your answer
Mitä kuvaat mieluiten?
Your answer
Milloin hankit ensimmäisen digijärkkärin?
Your answer
Millä kameralla kuvaat?
Your answer
Lisätietoja
Koulutus toteutetaan neljässä osassa, joissa jokaisessa käsitellään eri asioita. Asiaa on paljon ja aikaa vähän, joten tulethan paikalle ajoissa. Koulutuspaikka on Kuopion Kameraseuran tiloissa Puijonlaaksossa. Saat koulutusaineiston itsellesi ensimmäisen koulutusillan jälkeen. Ota kamera ja sen käyttöohje mukaan.

Mikäli ilmoittaudut kurssille, mutta et syystä tai toisesta pääsekään osallistumaan sille, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian osoitteeseen tero.lahdesmaki(at)gmail.com. Näin emme turhaan odota sinua paikalle ja voimme mahdollisesti antaa paikkasi seuraavalle kiinnostuneelle.

Toiveitasi koulutuksen järjestäjille
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service