Blogger acreditat - Food Bloggers Conference - Winter Edition 2019
Food Bloggers, evenimentul dedicat celor pentru care gatitul si blogging-ul reprezinta o pasiune, revine in 2019 cu inca o editie de iarna. Daca ai un blog culinar, poti solicita o invitatie gratuita la eveniment.

Multumim anticipat,
Echipa Evensys
Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Adresa de e-mail *
Your answer
Oras de resedinta *
Your answer
Blog *
Your answer
Instagram
Your answer
Facebook
Your answer
Motivatie - De ce doresti sa participi in calitate de Blogger Acreditat la Food Bloggers Conference? *
Your answer
IMPORTANT
Ne dorim foarte mult sa pastram legatura pentru viitoarele editii Food Bloggers Conference, insa avem nevoie de acordul tau explicit privind viitoarele noastre comunicari, conform normelor GDPR. Te rugam sa ne oferi acordul de a putea comunica cu tine, bifand casutele de mai jos.
Politica de confidentialitate *
Am luat la cunostinta prevederile Politicii de Confidentialitate disponibila aici: http://www.evensys.ro/politica-de-confidentialitate/
Acord Marketing *
Sunt de acord ca Evensys sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct, in vederea transmiterii de materiale informative privind cele mai potrivite evenimente Evensys pentru mine.
Iti poti schimba optiunile in orice moment, printr-un click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail primit de la noi sau printr-un mesaj la office@evensys.ro. Pentru informatii suplimentare despre termenii nostri de confidentialitate, viziteaza site-ul nostru.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy