Utmar Soccer curs 2021-2022
Esteu interessats en aquesta activitat extraescolar? Si és així, ompliu aquest formulari i tan aviat com el coordinador de l'activitat tingui confirmats els horaris i la pista de joc us donarà tota la informació.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognom del pare/mare/tutor *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic *
Nom i cognoms de l'alumne *
Ja és alumne d'Utmar Soccer? *
Curs escolar que farà el curs 2021-2022 *
Observacions
Clàusula informativa:
Responsable: Identitat: UTMAR EDUCACIÓ, SLU - NIF: B60565876 - Dir. postal: C/ MOLÍ, 48, 08950 ESPLUGUES DE LLOBREGAT - Telèfon: 933716680 - Correu elect: lopd@utmar.cat
A nom de l'Escola tractem la informació que ens facilita per tal d'oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o terme durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en UTMAR EDUCACIÓ, SLU estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy