Anmälan om illabehandling
Jämlikhetsnämnden vill börja med att påminna om att inga fall är för små och att alla inte kommer leda till formella anmälningar men att det ändå är väldigt viktigt att lyfta de skadliga mönster och händelser som sker på sektionen och KTH. Det gör skillnad!

Här kan du anmäla om du känner att du blivit illa behandlad, trakasserad eller diskriminerad av lärare, annan student eller övrig personal på skolan. Du kan även anmäla andra som har blivit utsatta eller om det är någonting annat som du känner att vi bör veta om. Dela bara med dig av den information som du är bekväm med, men ju utförligare svar som fås av dig, desto lättare är det att driva fallet vidare.

Den som får in denna anmälan är ENBART ordförande för Jämlikhetsnämnden (JämNo) som sedan skickar det vidare till Lena Salomonson som är gruppchef för vägledning och stöd på avdelningen för studentservice. Hon ansvarar för utredningen kring illabehandling, trakasserier och sexuella trakasserier. Beroende på fallet kan ärendet även skickas vidare till annan behörig utredare. Ordförande för Jämlikhetsnämnden kommer följa upp vad som händer med ärendet.

Du får självklart vara anonym om du önskar det! Dock utför KTH då inte en officiell utredning då namn krävs men jobbar självklart med fallet oavsett. Om du delar dina uppgifter med KTH kommer namnet kunna spridas på grund av offentlighetsprincipen men KTH brukar göra allt för att förhindra att namnet sprids till obehöriga.
Alternativt kan du välja att vara anonym för KTH men dela dina kontaktuppgifter med JämNo så kan hen driva fallet åt dig. Fortfarande kommer inte KTH kunna göra en officiell utredning men vi kan återkoppla med dig om det skulle behövas mer information samt informera om vad KTH gör.

Om du inte vill fylla i formuläret så kan du kontakta Jämlikhetsnämndens ordförande direkt, antingen i person eller med telefon. Ordförande är Isabel Nilsson Alarcon, isabelna@kth.se, tel: 0705328548.

Vill du inte anmäla till Jämlikhetsnämndens ordförande så kan du även mejla Lena Salomonson direkt på lenaas@kth.se eller sektionens vice ordförande för Jämlikhetsnämnden Matilda Hallin, mahallin@kth.se, tel: 0735673121.
Vad har hänt dig? *
Beskriv så utförligt som möjligt vad som har hänt. Skriv gärna om var och när samt vilka som varit inblandade. Om du inte minns exakt vad som hänt beskriv bara så väl du kan. Om det har inträffat flera gånger försök få med samtliga tillfällen.
Vem vill du dela dina kontaktuppgifter med? *
Kontaktuppgifter
Skriv gärna ditt namn, email eller telefonnummer, men du får också självklart vara anonym. Ovan väljer du vilka som ska ha tillgång till ditt namn och kontaktuppgiter
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy