Anmälan om illabehandling
Inga fall är för små och alla inrapporteringar behöver inte leda till formella anmälningar. Den som skickar in en anmälan avgör alltid själv om situationen ska tas vidare och bli en anmälan eller inte. Oavsett kan det vara väldigt viktigt att lyfta de skadliga mönster och händelser som sker på sektionen och KTH för både din egen och andras skull<3

Här kan du anmäla om du känner att du blivit illa behandlad, trakasserad eller diskriminerad av lärare, annan student eller övrig personal på skolan. Du kan även anmäla andra som har blivit utsatta eller om det är någonting annat som du känner att vi bör veta om. Dela bara med dig av den information som du är bekväm med, men ju utförligare svar som fås av dig, desto lättare är det att driva fallet vidare.

Den som får in denna anmälan är ENBART sektionens studerandeskyddsombud (SSO) som tar anmälan vidare enligt sektionens uppförandepolicy. Andra alternativ är att anmälan skickas vidare till THS huvudstuderandeskyddsombud (SMA) om denna post på THS är fylld. 

Du får självklart vara anonym om du önskar det! Dock så kan ingen utredning då göras och inget individuellt stöd ges. 

Om du inte vill fylla i formuläret så kan du kontakta SSO direkt, antingen i person eller med telefon. SSO är Georges-Junior Fagerlund, sso@w-sektionen.se , tel: 0762550589

Vill du inte anmäla till SSO så kan du även mejla THS huvudstuderandeskyddsombud studiemiljo@ths.kth.se,  08 – 790 98 95 eller THS kårordförande  ordf@ths.kth.se  08 – 790 98 84. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vad har hänt dig? *
Beskriv så utförligt som möjligt vad som har hänt. Skriv gärna om var och när samt vilka som varit inblandade. Om du inte minns exakt vad som hänt beskriv bara så väl du kan. Om det har inträffat flera gånger försök få med samtliga tillfällen.
Kontaktuppgifter
Skriv gärna ditt namn, email eller telefonnummer, men du får också självklart vara anonym. 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy