Participació carrossa Voramar Reis 2019
Un any més la Comissió de Nadal de l'AMPA Voramar junt amb l'Escola Voramar està preparant la carrossa per participar a la Cavalcada de Reis del Poblenou.

És per això que convidem als alumnes de tercer a sisè de primària a que hi participin. Els pares dels nens i nenes que vulguin pujar a la carrossa hauran d'omplir aquest formulari i enviar-lo abans del dia 23/12/2018.

Es recorda a les famílies que inscriguin als seus fills que hauran de col·laborar en la decoració de la carrossa i en el seu desmuntatge a la fi de la cavalcada. A més, hauran d'acompanyar en tot moment la carrossa per tal de tenir cura dels seus fills.

Un cop finalitzada la inscripció els organitzadors es posaran en contacte amb les famílies participants per emplaçar-les per la decoració i donar instruccions sobre el desenvolupament de la cavalcada.

Com la capacitat de la carrossa és limitada, es respectarà rigorosament l'ordre d'inscripció.

Animeu-vos! Us hi esperem.
Comissió de Nadal AMPA Voramar

Email address *
Formulari d'inscripció
Nom i cognom de l'alumne *
Your answer
Curs *
Nom del pare/mare/tutor *
Your answer
DNI *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Autorització *
Tractament de les dades *
D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les vostres dades i en el seu cas les del vostre fill/a seran incloses en un fitxer sota la responsabilitat de la Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Voramar, per a tractar-les dins de l’àmbit propi de l’entitat, i per a poder dur a terme les funcions que té encomanades segons el seu Estatut. Per exercir els vostres drets d’accés, cancel•lació, rectificació i oposició ho podeu fer mitjançant un correu electrònic a ampa@ampavoramar.cat.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service