Zangvakantie Noord-Frankrijk
INSCHRIJVEN

LET OP
Zodra je op de knop 'verzenden' hebt geklikt, ontvang je direct jouw ingevulde formulier als bevestiging in je mail. Bewaar die mail s.v.p. goed want hierin staan ook de voorwaarden.
Niet ontvangen? Stuur vooral even een mail naar ZANGVAKANTIE@EZsinging.nl
Email address *
Welke week wil je graag mee naar Mon Idee? *
Required
PERSOONLIJKE GEGEVENS
Voornaam *
Achternaam *
Straat *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer (mobiel) *
Telefoonnummer thuisfront tijdens de vakantie *
Leeftijd *
ETEN EN DRINKEN
Deze vragen worden gesteld zodat de koks efficiënt boodschappen kunnen doen. Meerdere antwoorden zijn uiteraard mogelijk.
Heb je bepaalde (di)eetwensen? *
Graag ontbijt ik met: *
Required
Ik drink tijdens de vakantie graag: *
Required
GEZONDHEID
Is het handig als er iets bekend is over je gezondheid? Bijvoorbeeld medicijngebruik, allergieën, etc.... *
ZINGEN
In hoeverre ben je bekend met CVT (Complete Vocal Technique)? *
Welke ervaring heb je met zingen? Geef zo veel mogelijk details. We vinden het leuk en handig om een zo volledig mogelijk beeld van je krijgen. *
PRAKTISCH
Ervaring leert dat het prettig is om als groep (voorafgaand, tijdens én na de vakantie) via whatsapp en e-mail te communiceren. Vind je het OK om je mobiele telefoonnummer én e-mailadres te delen met je vakantiegenoten? *
Beschik je over een auto waarmee je naar Mon Idee kunt rijden? *
Zo ja, kunnen er andere deelnemers (inclusief bagage) met je meerijden? Hoeveel? *
Heb je al carpooling geregeld met iemand? Zo ja, met wie? *
ALGEMEEN
Als je nog iets kwijt wilt dat niet aan de orde kwam op dit formulier, laat het vooral weten.
BETALING en VOORWAARDEN 2021
Graag onderstaande voorwaarden lezen en onderaan aanvinken voor akkoord.

FACTUUR
Je ontvangt na inschrijving een factuur in je mailbox. Als de (1e termijn) betaling binnen is, sta je op de definitieve deelnemerslijst.

KOSTEN EN BETALING
Het bedrag €599,- (inclusief 21% BTW) voor de zangvakantie dient in principe te zijn voldaan binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur. Betaling in 2 termijnen (2x €299,50) is ook mogelijk.

ANNULERING DEELNAME
Mocht je om wat voor reden dan ook, de zangvakantie willen annuleren, dan wordt het volledige bedrag teruggestort als de annulering plaatsvindt, 8 weken voor vertrek:

-deelnemers WEEK 1: vóór zondag 27 juni 2021
-deelnemers WEEK 2: vóór zondag 4 juli 2021

Daarna geldt het volgende:

Deelnemers WEEK 1
Bij annulering minder dan 4 weken voor de zangvakantie (dus óp of ná zondag 25 juli 2021) of tijdens de zangvakantie, is restitutie niet mogelijk.
Bij annulering tussen de 6 en 4 weken voor de zangvakantie (periode van zondag 11 juli t/m zaterdag 24 juli 2021) wordt 25% teruggestort.
Bij annulering tussen de 8 en 6 weken voor de zangvakantie (periode van zondag 27 juni t/m zaterdag 10 juli 2021) wordt 50% teruggestort.

Deelnemers WEEK 2
Bij annulering minder dan 4 weken voor de zangvakantie (dus óp of ná zondag 1 augustus 2021) of tijdens de zangvakantie, is restitutie niet mogelijk.
Bij annulering tussen de 6 en 4 weken voor de zangvakantie (periode van zondag 18 juli t/m zaterdag 31 juli 2021) wordt 25% teruggestort.
Bij annulering tussen de 8 en 6 weken voor de zangvakantie (periode van zondag 4 juli t/m zaterdag 17 juli 2021) wordt 50% teruggestort.

Natuurlijk is het wel altijd mogelijk om iemand anders jouw plek te laten innemen. Op het moment dat deze nieuwe deelnemer het bedrag heeft voldaan, wordt jouw deelnamebedrag teruggestort.

CORONA
Mocht het niet mogelijk zijn om vanwege Coronamaatregelen naar Frankrijk (en door België) te reizen, gaat de zangvakantie niet door. Dit wordt ruim van tevoren aangegeven. Je kunt dan je geld terugvragen of aangeven dat je een voucher wilt voor volgend jaar.

VEILIG IN MON IDEE
We voelen ons genoodzaakt om extra maatregelen te treffen om voor iedereen een optimaal veilige en ontspannen zangvakantie te kunnen realiseren.
Dit houdt in dat we extra voorzorg vragen van iedereen:
-een vaccinatiebewijs laten zien
OF
-een negatieve uitslag van jouw Coronatest laten zien. Deze moet voorzien zijn van een datum/tijd, maximaal 48 uur voor aanvang van de zangvakantie.

POSITIEVE CORONA TEST
Normaal gesproken is restitutie van het deelnamebedrag, door annuleren minder dan 4 weken voor de zangvakantie of tijdens de zangvakantie, niet mogelijk (zie hierboven onder het kopje ‘annulering deelname’.
In dit Coronatijdperk vinden wij het niet meer dan redelijk om je tegemoet te komen als je een positieve testuitslag kunt laten zien die niet ouder is dan 48 uur.
Je krijgt dan toch nog 25% van het totaalbedrag teruggestort.
Je kunt eventueel ook iemand anders jouw plaats in laten nemen.
Uiteraard moet hij/zij dan ook aan de gestelde Coronavoorwaarden voor deze zangvakantie, voldoen.

WACHTLIJST
Voor iedereen op de wachtlijst gelden dezelfde voorwaarden om (Corona technisch) mee te kunnen. Wees er op voorbereid dat je dus ± 2 dagen van tevoren ‘reisklaar’ en gezond moet zijn omdat je een bericht kunt ontvangen dat je toch nog mee kunt. Uiteraard als je aan de extra maatregelen die hierboven zijn beschreven, kunt voldoen.

ANNULERING ZANGVAKANTIE
Mochten er niet genoeg deelnemers (minimaal 9) zijn, wordt dit 2 weken van tevoren (of eventueel eerder) kenbaar gemaakt. Uiteraard wordt het betaalde bedrag teruggestort.

PRIVACY
De gegevens die je hebt ingevuld t.b.v. deze zangvakantie worden alleen voor deze week gebruikt en zullen niet worden verspreid aan derden.

Ondertekening *
Betaling *
EZsinging Nieuwsbrief
Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van EZsinging ben jij als eerste op de hoogte van alle leuke en nuttige zangactiviteiten die EZsinging organiseert. Het grote voordeel is dat je dan altijd de eerste bent die zich ergens voor kan opgeven. Je hebt dan de meeste kans op een plek bij een workshop, cursus, studio recording session, zangvakantie, zangweekend, etc.......
Clear selection
Na het verzenden van dit formulier graag omhoog scrollen. Daar zie je of je inschrijving gelukt is. Je ontvangt daarna direct een bevestiging (inclusief de voorwaarden) op het opgegeven mailadres om te bewaren in je eigen administratie.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy