Ja, ik schrijf me in voor Aquatic Authentic Movement en kies mijn data (13 oktober 2019 - 24 november 2019)
in Shamblah Centrum, nabij Dendermonde, Brielstraat 36, 9255 Buggenhout, 10u-12.30u
met op het programma AQUATIC AUTHENTIC MOVEMENT
begeleiding: Els Soetaert
Email address *
Aquatic Authentic Movement - najaar
Kom contact maken met het waterelement in je en ontdek een nieuwe vrijheid van bewegen ! Water roept bij iedereen diverse associaties op die jou van binnenuit in beweging kunnen brengen. En tijdens een Aquatic Authentic Movement sessie leer je hiernaar te luisteren en verras je jezelf. Bovendien ontwikkelden zich onze allereerste bewegingen en groei in het warme (vrucht)water ! Aquatic Authentic Movement biedt jou een unieke weg van bewegen aan !

De principes van Authentic Movement – in stilte, met gesloten ogen, jouw innerlijke impuls, stemming en verbeelding in beweging brengen – begeleiden je hierin, alsook jouw eigen 'innerlijke getuige'. Het dragende veld van het warme water en haar kwaliteit als ‘silent witness’ maken deze ervaring uniek en diepgaand.

Bij aanvang in het water begeleid ik vooreerst een aangepast en explorerend bewegingsaanbod, eventueel met gebruik van een neusklem. Hierna gaan we over tot Aquatic Authentic Movement. Met waterverf op papier integreer je het beleefde en we eindigen met een deelronde.

Open voor iedere bewegings- en waterliefhebber, met of zonder Authentic Movement ervaring.

kies jouw data
> zondag 13 oktober 2019
> zondag 24 november 2019
10u-12u30

dankjewel om je tijdig in te schrijven: omwille van praktische redenen is vooraf inschrijven echt noodzakelijk (ten laatste 7 dagen voor jouw eerste inschrijvingsdatum/data, dus ten laatste de zondag ervoor (en hoe vroeger hoe makkelijker !)

nabij Dendermonde
Shambalah Centrum
Brielstraat 36, 9255 Buggenhout

9u45 deuren open
we starten om 10 u in het water en eindigen om 12u30

deelnameprijs / keer = 35 € (met 17 € badhuur inbegrepen, alsook het schildersmateriaal, thee, versnapering)
deelnameprijs / 2 keer = 60 € (met 34 € badhuur inbegrepen, alsook het schildersmateriaal, thee, versnapering)

je kan jouw eigen voorkeursdata kiezen

inschrijving is pas volledig bij overschrijving van
15 € op reknr. bij deelname aan 1 voormiddag
30 € voorschot bij deelname aan de 2 voormiddagen
BE12 1420 6310 5292
met melding van Aquatic Authentic Movement + datum/data + naam deelnemer

Wens je aansluitend nog van het Shambalah saunacomplex te genieten, dan kan dat vanaf 13u. Voor 1u-2u gebruik van het volledige saunacomplex betaal je dan een kleine extra van 6€. Shambalah beschikt over een biosauna, finse sauna, stoombad, infraroodcabine, koude neveldouche en koud dompelbad, bubbelbad, warme ligbanken, en dan het verwarmde zwembad, bij goed weer kun je ook naar buiten op het terras en in de tuin, weliswaar geen naaktsauna). Je kan gerust jouw eigen lunchpakket meebrengen en ter plaatse nuttigen. Reserveer jouw plek hiervoor via mij los van de inschrijvingen voor Aqua-AM, de betaling hiervoor kan je dan ook ter plaatse doen bij mij- wens je de sauna te nuttigen nadien dan is op voorhand reserveren noodzakelijk.
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
telefoon / GSM *
Your answer
Kies jouw data en ga akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden : de inschrijving is pas volledig bij een voorafbetaling van 15 € ( 1 voormiddag) of 30 € (2 voormiddagen) op reknr. BE12 1420 6310 5292 met melding van Kennismakingsworkshop + Datum/data + Naam deelnemer *
Required
de workshop gaat door bij een minimum van 6 deelnemers - bij annulatie van de workshop door Els Soetaert Aquatouch, wegens overmacht, verkrijg ik mijn betaling 100% terug ter waarde van de afgelaste voormiddag(en), badhuur inbegrepen - bij annulatie of afwezigheid op de workshop van mijnentwege behoud Els Soetaert Aquatouch de voorafbetaling van 15 €/keer (waarde van de badhuur) dat ik afwezig ben als tegemoetkoming voor administratieve kosten *
Required
Via deze weg wens ik me ook in te schrijven op de nieuwsbrief AQUATOUCH gets in touch Mijn woonstreeks is :
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service