Kommunikasjonsstab til NM i speiding 2020
NM i speiding samler hvert år nesten tusen speidere, fordelt på over hundre patruljer, til en vennligsinnet konkurranse om å bli Norges beste speiderpatrulje. I 2020 vil arrangementet foregå 5.-7. juni i Bergen.

På NM i speiding oppretter vi et kommunikasjonssenter med ansvar for å produsere innhold til speiderforbundenes kommunikasjonskanaler og til eksterne medier.
Vi søker deg som vil være en del av kommunikasjonsstaben. Det er mange ulike oppgaver som skal løses, vi ser etter deg som har interesse for å skrive, ta bilder, lage film, eller lage innhold til sosiale medier. Som en del av kommunikasjonsstaben får du veiledning og opplæring, og du vil være en del av en hyggelig patrulje som gjør mye gøy under NM.

Vi oppfordrer både deg som har mye erfaring og deg som har lite erfaring, men med interesse og vilje til å lære, til å søke. Som frivillig får du nyttig erfaring, og nye venner og bekjentskaper.
Det er begrenset med plasser, og vi vurderer alle søkere. Er du interessert i å ta bilder eller filme, må du ha eget utstyr. Arbeidet er frivillig.

Har du lyst til å ha mer ansvar? Vi søker også deg som kan lede hele kommunikasjonstaben eller en av gruppene. Eksempler på grupper kan være foto, film, tekst og sosiale medier. Som leder av stab eller en av gruppene vil du få tett oppfølging og opplæring, mulighet til å utvikle deg som leder og få erfaring med å lede en stab. Husk å kryss av for hva du ønsker i søknadsskjemaet.

Søknadsfrist: 3. april 2020.
Ditt navn *
Your answer
Alder *
Your answer
E-postadresse *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Adresse *
Your answer
Postnummer og poststed *
Your answer
Hvilket forbund er du medlem i? *
Required
Hva kan du bidra med? Du kan svare på flere, dersom flere alternativer er aktuelt. (Obs! Dette er et ønske, du kan få andre oppgaver enn du ønsker deg. Du vil få vite det i forkant av NM) *
Required
Skriv kort om dine erfaringer med tekst, foto, video eller andre medier. *
Your answer
Jeg kan tenke meg å ta lederansvar: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Norges speiderforbund. Report Abuse