REFISZ Tavaszi Focikupa 2017 - jelentkezési lap
2017. május 27-én 9-16-ig lesz az idei REFISZ tavaszi focikupa. Helyszíne: Csepel FC Sporttelep, műfüves pálya; 1212 Budapest, Béke tér 1. A műfüves pályához vezető kapu térképe: https://goo.gl/maps/hZwN4gqgjtL2
Két korosztályban tervezünk fiú bajnokságot, valamint egy lány bajnokságot is. Ezt azonban csak megfelelő számú csapat jelentkezése esetén tudjuk megvalósítani.
A díjazás nagyjából a megszokott rendben történik: oklevelek, labdák, érmek, kupák és a REFISZ vándor kupa. Ezt az U25-ös és az U35-ös fiúbajnokságok első helyezettjei között lejátszott mérkőzés győztese kapja.
Elkészített sütemények versenye a focikupa idején
A focikupa idején és helyszínén sütemény-versenyt rendezünk. Erre egy (lehetőleg nagy) tálca előre elkészített süteménnyel és egy frappáns kódnévvel BÁRKI jelentkezhet a helyszínen SZEMÉLYESEN. Közönségszavazat alapján lesz a szavazás (mindenki egyszer, maximum két süteményre szavazhat), melynek eredménye alapján hirdetjük ki a győzteseket. Csak a készítő által személyesen hozott sütemények nevezhetnek a versenyre. Holtverseny esetén több díjazott lesz.
Díjak:
I. helyezett(ek): 12.000.-os kedvezmény a REFISZ Nyári nagy tábor díjából (a 2017-es vagy a 2018-as táborban fölhasználható)
II. helyezett(ek): 9.000.-os kedvezmény a REFISZ Nyári nagy tábor díjából (a 2017-es vagy a 2018-as táborban fölhasználható)
III. helyezett(ek): 6.000.-os kedvezmény a REFISZ Nyári nagy tábor díjából (a 2017-es vagy a 2018-as táborban fölhasználható)
Esetleges további különdíjakra is sor kerülhet. A megnyert kedvezményt csak a készítő használhatja föl.
További részletek a süteményversenyről
Kezdődjék a jelentkezés!
Mi a választott csapatnév? *
Your answer
Melyik bajnokságban terveztek indulni? *
FONTOS! Minden csapat minden tagjánál ott kell lenni az érvényes személyigazolványának, ennek hiányában a játékos (vagy akár a csapat is) kizárható a tornából. *
Melyik gyülekezet ifjúsági közösségéhez, házi csoportjához tartoztok? *
A gyülekezet hivatalos nevét írd be!
Your answer
A küldő gyülekezet vezetőjének beleegyezésével kérjük, add meg az ő nevét! *
Your answer
A küldő gyülekezet vezetőjének beleegyezésével kérjük, add meg az ő működő e-mail címét! *
Your answer
Mi a csapat felelősének neve? *
Vezetéknév, keresztnév: Példa Béla
Your answer
Mi a csapat felelősének telefonszáma? *
+36301234567 formátumban add meg, egyéb írásjelek nélkül!
Your answer
Mi a csapat felelősének e-mail címe? *
pelda.cim@igykell.ezt --> formátumban írd be!
Your answer
Előleg befizetése kötelező!
A korosztályos fiúbajnokság újításán kívül az előleg fiú- és lánycsapatok számára is kötelező jellegű, utalásos befizetése egy másik újdonság.
A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha legalább a 3000.- (háromezer Forint) összegű, vissza nem térítendő előleget 2017. május 21-éig (vasárnap 23:59:59-ig) elutaljátok a honlapon is megtalálható számlaszámra. Lehetőség van - természetesen - a teljes összeg átutalására is. Ide utald:
Református Fiatalok Szövetsége
10702019-48527802-51100005.
Közlemény: Focikupa előleg; csapatnév. (teljes összeg utalása esetén Focikupa nevezési díj; csapatnév)

Kérjük továbbá, hogy az előleg befizetéséről az focikupa@refisz.hu címre küldjetek értesítést.

Az előleget nem befizető csapat(ok) számára sajnos nem áll módunkban italról és ételről gondoskodni, valamint elképzelhető, hogy a sorsolás felborulása miatt kialakuló helyzet következtében csak kevesebb mérkőzést fog(nak) tudni játszani.

A 3000.-os előleg átutalása tehát a megadott névre, számlaszámra, közleménnyel 2017. május 21-e, vasárnap éjfél előtt kötelező. *
A REFISZ Tavaszi Focikupa 2017 szabályzatát a www.refisz.hu honlapról letöltöm, elolvasom, minden csapattársammal megosztom, és azt magamra és minden csapattársamra nézve kötelezőnek elfogadom. *
A www.refisz.hu honlapról letöltendő nevezési lap kinyomtatása, kitöltése, a felelős lelkésszel való aláíratása és a bajnokságra elhozása. *
Ennek hiányában kénytelenek vagyunk kizárni a csapatot a bajnokságból.
A jelentkezés vége
Hálásan köszönjük, hogy a jelentkezés minden pontját figyelmesen elolvastad és kitöltötted. Bármi kérdésed van, a focikupa@refisz.hu címen bátran tedd föl! Ismételten szeretettel kérünk, hogy a szabályzatot tanulmányozzátok át, a jelentkezési lapot töltsétek ki, az előleget pedig fizessétek be a megadott határidőig.
Kérjük továbbá, hogy a süteménysütő versenyt is hirdessétek köreitekben.
Isten áldja meg a focikupára való testi-lelki fölkészüléseteket és addig eltelő napjaitokat is!
Örömmel várjuk a sportos találkozást!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms