Erkenning vereniging Kortessem

Kortessemse verenigingen kunnen zich door het gemeentebestuur laten erkennen als Kortessemse erkende vereniging. Met deze erkenning geeft het gemeentebestuur ook een blijk van waardering en vertrouwen in je vereniging.

Verenigingen in Kortessem kunnen zich laten erkennen via onderstaand vragenformulier op basis van dit erkenningsreglement. Het reglement zorgt voor een duidelijke en eenvormige werking voor alle verenigingen. Verder is het ook een bindende voorwaarde om toegang te krijgen tot een aantal vormen van ondersteuning door de gemeente Kortessem. De erkenning van een vereniging door het gemeentebestuur biedt ook een aantal voordelen.

Niemand wordt automatisch lid, elke vereniging dient opnieuw een aanvraag tot aansluiting in te vullen met de volledige gevraagde gegevens. Vul voor 10 juni je aanvraagformulier tot erkenning in. De bekomen aanvragen zullen nagekeken worden op correctheid en volledigheid. De erkenning is pas definitief na vaststelling door het college van burgemeester en schepenen. De erkenning geldt voor een periode van 3 jaar.

Neem ook zeker eerst het erkenningsreglement door om alle voorwaarden na te lezen.
Erkenning vereniging *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service