Crew Søknad IPX 2023
Utan frivillige så er det nesten umogleg å få på plass alt til dei 300+ deltakarane som me har plass til ved IPX kvart år.

Me riggar opp til IPX på under 12 timar, noko som me er særs stolte av. Difor set me stor pris på alle som ynskjer å dele denna fantastiske opplevinga saman med oss, og skape eit kjempearrangement for ungdom og for vaksne som ikkje vil bli vaksne enda.

Så er du fylt 16 år, arbeidsvillig, har «ståpå»-mot og tid i haustferien, så ynskjer me ein søknad frå deg. Jo fortare du sender oss ein søknad, jo større moglegheit er det for at akkurat du kjem inn i den crew-avdelinga du måtte ynskje.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Compo
«Compo-crew» er den avdelingen som står som funksjonærar for dei ymse spel-konkurransane våre. Som ein del av compo-crew må du ha kunnskap til korleis sette opp, avholde og dømme den compoen du har ansvar for.
Security
Som Security er du med på å ivareta tryggleiken til deltakarane og besøkjande under IPX. Det er mange personar under same tak, og som security så må du sørgja for at IPX sine retningslinjer og tryggleigstiltak blir overholdt. Utover dette så har Security også ansvaret for betaling og utlevering av billetter/band, samt at deltakarane oppførar seg etter vanleg skikk og bruk, og at ingen forsøplar.

NB! For å søkja om plass i Security-crew så må ein vere fyllt 18 år innan LANet startar.
Food supply
Food supply er ei crew-avdeling me ikkje kan vere forutan. Her lagar ein baguettar, steikjer pizzaer, selger leskedrikk, kaffi og andre herligheitar me har å tilby i kiosken vår under IPX. Som tidlegare nemnd så er det mange deltakarar og besøkjande under LAN-et, og derfor mange som til ei kvar tid treng mat og drikke. Derfor er det av stor viktigheit at personane i Food supply har eit levande vesen, positivitet, og sist men viktigast: god hygiene.
Rigg
Me veks kvart år, og har meir og meir utstyr som trengs å flyttast til IPX kvart år. Derfor skal me prøve å få til eit eige crew dedikert til opp og ned rigging av IPX, samt transport under opprigg, under sjølve arrangementet og nedrigg. Her er det eitt stort plus at du har førarkort klasse B evt C og at ein helst harhatt førarkort samanhengande i minst 5 år. Har du eigen varebil så er dette sjølvsagt eit stort pluss. Dette crewet kan og bli tatt ut for å hjelpe til i andre crew om naudsynt.
Kva crew ynskjer du å bli med i? *
Required
Skriv inn litt informasjon om deg sjølv. Har du vore med på liknande før? Kva erfaring har du? Kvifor bør me velga akkuratt DEG? *
Fullt namn. *
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
E-post *
Discord brukernamn *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy