Prematrícules curs 2023-2024 (alumnes NOUS)

El període per fer pre matrícules per als alumnes nous serà del 15 de maig al 29 de juny a través de la web www.emacciutadella.com

- S'obrirà de manera telemàtica a través d'aquest formulari del 15 de maig al 29 de juny i de manera presencial de l'1 al 15 de juny en horari:
     - Matins de 9h a 13h a secretaria de plaça catedral
     - Capvespres de 16h a 19h a secretaria de s'annex de l'IES Quadrado (Porta A 2a planta)

- Aquesta prematrícula està oberta a tots aquells ciutadans que vulguin accedir al centre com a primera vegada. De qualsevol edat, nivell o interès a partir de 4 anys (nascuts el 2019).

- La realització de la prematrícula no suposa, en cap cas, l'obtenció de plaça. Aquest primer tràmit (formulari de prematrícula) és necessari per conèixer el desig de la gent que vol entrar a l'EMAC i el programa en el que es vol matricular. I a partir d'aquí poder establir un ordre per l'adjudicació de places disponibles.  

- Aquest ordre en el que s’adjudicaran les places la determinarà el sorteig que es farà el 30 de juny i les llistes es publicaran el mateix dia al web de l’escola. www.emacciutadella.com.

- Després s'obrirà un procés d'adjudicació de places i el centre anirà informant l'alumnat que ha obtingut la plaça per poder procedir a formalitzar la matrícula. Dia de tancament del període de matrícules: 28 de juliol.

- L'inici de les clases del curs 23/24 serà el dilluns 18 de setembre.Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Menorca Illa Educadora. Report Abuse