UPITNIK ZA BOLJU VODNJANŠTINU
Naši dragi građani ispunjavanjem upitnika mogu nas izvijestiti o bilo kojem problemu u svom mjestu, ukazati nam na ono što ih tišti, sugerirati rješenja.

Dvosmjerna komunikacija s građanima nam je najvažnija, ona će od sad na dalje biti model ponašanja na Vodnjanštini.

Ispunjavanjem ovog upitnika pomažete nam da bolje detektiramo probleme na vodnjanštini te kao inicijativa razvijemo smjernice i rješenja temeljena na Vašim stvarnim željama i nastojanjima. Bez obzira tko će dobiti izbore, Moje malo misto kao inicijativa će nastojati utjecati na rad javne uprave stalnim pritiscima, inzistiranjem i prezentacijom svog rada u javnosti i nakon izbora.

Sve podatke koje prikupimo putem ove ankete koristiti ćemo isključivo za potrebe komunikacije s Vama i držati ćemo ih u apsolutnoj tajnosti prema trećim stranama, sukladno GDPR rezoluciji EU. Ispunjavanjem ovog upitnika učestvujete aktivno u kreiranju „dobrih praksi“ i politika vodnjanštine.
Ime i prezime *
Mobitel *
Mjesni odbor *
Adresa *
Email *
Stručna sprema *
Broj članova doma *
Kad biste trebali prijatelju koji prvi put dolazi na vodnjanštinu u tri riječi predstaviti svoj grad, što biste mu rekli?
Koje su tri prednosti života na vodnjanštini?
Što su nedostaci? Ima li nešto što vas posebno smeta? Što biste izdvojili kao tri najveća problema s kojima se u ovom trenutku susreću stanovnici, a koje bi lokalna uprava trebala riješiti?
Biste li rekli da se vodnjanština više razvija u dobrom smjeru u posljednjih nekoliko godina ili da se više razvija u pogrešnom smjeru? Zašto to mislite?
Kojih se sve pozitivnih događaja, projekata i promjena možete sjetiti? Kako te pozitivne promjene utječu na vaš život? (tko je zaslužan za to)
Što se razvija u pogrešnom smjeru? Što biste istaknuli kao loše i negativne promjene na razini grada? Što se to nije napravilo, a smatrate da je bilo potrebno, obećano, itd.? (tko je za to kriv?)
Kakva je vodnjanština bila nekad, a kakva je sad? Što je nekad imala, a sad nema i obrnuto?
Kada biste imali čarobnu svjetiljku, koja bi vam ispunila dvije želje za vodnjanštinu, koje bi to želje bile? (Možete biti nerealni koliko god želite)
Kako izgleda vaš idealni kandidat za gradonačelnika? Što želite od osobe koja vas predstavlja? Koji savjet biste mu dali?
Molimo Vas probajte sažeti RIJEČI koje opisuju ili sažimaju atmosferu na kojoj bi kandidat za gradonačelnika trebao temeljiti kampanju na nadolazećim lokalnim izborima na vodnjanštini? Kakav TON kampanje bi vama 'legnuo'? (primjerice kritika, lopovluk, nada, borba za javne resurse)
Da li ste ikada imali nekakav problem ili probleme s aktualnom vlasti na vodnjanštini koje bi voljeli da se u sljedećem mandatu isprave ili riješe?
Da li ste glasali na prošlim lokalnim izborima i ako niste, zbog čega?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy