Aplikacion për Regjistrim - Kolegji Universum
Ju jeni duke aplikuar për studime në Institucionin më të mirë ne Kosove, në Institucionin e vetëm pa asnjë program të suspenduar nga Agjencia e Akredimit dhe të rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz frances #EdUniversal.

Përfito BURSË të plotë nga Kolegji Universum për studime në njërin nga 22 shtete të BE-së dhe Turqi 👨🏻‍🎓📚🌎 Deri sot 103 studentë të Kolegjit Universum dhe 83 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar nga kjo mundësi. Shiko fotot e studenteve përfitues të bursave https://www.universum-ks.org/studentet-erasmus/

Tani radhën e keni ju :) Plotëso aplikacionin dhe stafi përgjegjës do të ju kontaktoj për detaje!!

Kolegji UNIVERSUM
info@universum-ks.org
+383 44 144 062
www.universum-ks.org

Emri *
Your answer
Mbiemri *
Your answer
Numri i Telefonit *
Your answer
Numri i telefonit të prindit (babait, nënës) *
Your answer
Vendbanimi *
Your answer
Adresa Elektronike
Email adresa
Your answer
Në cilin kampus preferoni t'i ndjekni studimet? *
Lloji i aplikimit në Kolegjin Universum *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse - Terms of Service