Aplikacion për Regjistrim - Kolegji Universum
Ju jeni duke aplikuar për studime në Institucionin më të mirë ne Kosove, në Institucionin e vetëm pa asnjë program të suspenduar nga Agjencia e Akredimit dhe të rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz frances #EdUniversal.

Përfito BURSË të plotë nga Kolegji Universum për studime në njërin nga 26 shtete të BE-së dhe Turqi 👨🏻‍🎓📚🌎 Deri sot 297 studentë të Kolegjit Universum dhe 105 staf akademik dhe administrativë kanë përfituar nga kjo mundësi. Shiko listën e universiteteve ku mund të studioni me bursë të plotë (5,075 euro/semestër) https://www.universum-ks.org/bursa-nderkombetare/

Plotëso aplikacionin dhe stafi përgjegjës do të ju kontaktoj për detaje!!

Kolegji UNIVERSUM
info@universum-ks.org
+383 44 144 062
www.universum-ks.org
Emri *
Mbiemri *
Numri i Telefonit *
Numri i telefonit të prindit (babait, nënës) *
Vendbanimi *
Adresa Elektronike
Email adresa
Në cilin kampus preferoni t'i ndjekni studimet? *
Lloji i aplikimit në Kolegjin Universum *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universum. Report Abuse