Ilmoittautuminen Projektipäiville 12.-14.4.2019!
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan Suomen roolipeliseura ry:n Projektipäiville, jotka järjestetään Parkanossa Vahojärven leirikeskuksessa 12.-14.4.2019. Tietoa leirikeskuksen sijainnista ja varusteluista löydät Parkanon kaupungin verkkosivuilta: https://www.parkano.fi/vahojarven-leirikeskus/

Miksi Projektipäivät?
Suomi on iso maa, ja eri paikkakunnilla vaikuttavien toimijoiden on usein vaikeaa löytää toisiaan, saati tavata kasvokkain roolipeliaiheisten projektien edistämisen merkeissä. Netin välityksellä järjestettävät Projektiporinat ja aivan erityisesti "live-porinat" eli Projektipäivät ovat tärkeä osa Suomen roolipeliseuran Tukitiimin toimintaa, sillä ne mahdollistavat juuri tämänkaltaisten yhteistyökontaktien muodostumisen ja ylläpitämisen. SRS:n omat projektit ja seuran yhteistyöprojektit edustavat laajaa roolipeliharrastuksen kenttää, johon mahtuu niin uusien pelien kehitystyötä ja erilaisten peliaiheisten tapahtumien järjestämistä kuin harrastuksen aloittamista tukevien työkalujen kehittämistäkin.

Tuo siis projektisi Projektipäiville, tarvitsee se sitten lisäkäsiä, ideoita, työkaluja, tsemppiä tai yleisöä!

Projektipäivien ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa.

Majoittuminen tapahtumapaikalla omakustanteisesti hintaan 8 e/hlö/yö eli 16 e/hlö/vkl. Ota omat vuodevaatteet mukaan! Huomaathan, että majoitus ei sisällä ruokailuja, vaan kunkin osallistujan odotetaan tuovan omat ruokansa mukanaan. Leirikeskuksesta löytyy hyvät keittiötilat ruoan säilytystä ja valmistusta varten.

Heräsikö kysymyksiä? Lähetä ne osoitteeseen tanja.kuusniemi@gmail.com!

Nimesi *
Sähköpostiosoitteesi *
Oletko yli 18-vuotias? *
Majoitutko tapahtuman aikana leirikeskuksessa (majoittumismaksu 8 e/hlö/yö eli 16 e/hlö koko viikonlopulta)? *
Oletko jo jonkin SRS:n projektin tai yhteistyöprojektin jäsen?
Jos vastasit edelliseen kysymykseen "Olen!", mitä projektia tai projekteja edustat?
Millainen ohjelma palvelisi juuri sinun projektiasi parhaiten Projektipäivien aikana? Voit valita useamman vaihtoehdon.
Onko sinulla allergioita tai muita ruoka-ainerajoitteita? *
Onko muuta, mitä järjestäjien tulisi tietää osallistumisestasi? (esim. liikuntarajoite, myöhäinen saapuminen, kimppakyytitarve)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service