Carnaval Jove Cambra Reus 2018
Dades personals
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
DNI *
Your answer
Nº Targeta sanitària (Exemple: ABCD 0123456789) *
Your answer
Data naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Nom del Responsable del menor d'edat (ha d'estar inscrit ser adult i sortir en aquesta mateixa carrossa, sino el menor no podra sortir a la carrossa de JCI, JCI no es fa responsable dels menors sense un adult que els acompanyi)
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon mòbil *
Your answer
Disfressa
Penseu que aquest dia podeu portar dessuadores, samarretes de màniga llarga, leggins o leotards per si teniu fred sota la disfressa, els petos de cangur són d'una peça amb cremallera, i són amples perquè ens puguem abrigar per sota.
Disfressa
Quina talla triar?
XS, S o M --> Talla M
L o XL --> Talla L
Escull la teva disfressa *
Menjar
Al·lèrgies al menjar? (gluten, lactosa, etc...)
Your answer
Tràmits i Condicions
-La Jove Cambra es reserva el dret d'admissió en quant als membres de la seva carrossa amb un aforament màxim de 250 persones.

-Aquest és un programa per passar-ho bé i gaudir de la festa però amb certs límits. Els organitzadors de Jove Cambra podran prendre mesures d'expulsió sobre les persones que no es comportin correctament o tinguin actituds incíviques, violentes o inapropiades. Aquest és un esdeveniment en el qual hi ha begudes alcohòliques, per això cal saber-se comportar i consumir conscientment i amb moderació. Jove Cambra Internacional de Reus no es resposabilitza de les actituds i conductes anteriorment esmentades.

-En compliment del previst a la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, t’informem que les dades proporcionades passaran a formar part dels fitxers titularitat de Jove Cambra de Reus i seran tractats amb la finalitat de gestionar la teva relació amb l'entitat i la difusió de les seves activitats.
Podràs exercir en tot moment els teus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició previstos en la llei mitjançant un correu electrònic adreçat a carnaval@jcireus.org, juntament amb la teva identificació a través del DNI.

-Jove Cambra Internacional de Reus no es responsabilitzarà de la falsedat de les dades consignades en la inscripció. Serà responsabilitat absoluta dels participants.

Accepto els tràmits i condicions de la carrossa de Jove Cambra Reus *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of JCI Reus. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms