Apunta't al sarau creatiu "Barricidi"!
Al Poble-sec, ART i PART està liderat per un grup motor constituït des de la Taula de cultura del Pla Comunitari, incorporant al procés totes les entitats del barri que vulguin formar part d’un procés de creació artística col·lectiva.
Amb aquesta creació col·lectiva volem apropar diferents disciplines artístiques als espais públics del barri i, a partir de l’eix motor de la gentrificació i la pèrdua d’identitat, comerços i persones, mostrar la diversitat social, artística i cultural
que enriqueix el Poble-sec.
Les diverses persones i entitats participants seran les que aniran construint l’espectacle. Entenem aquest projecte com un procés artístic transformador i reivindicatiu, que doni veu al veïnat i a col·lectius que estan patint directament o indirectament les conseqüències de la gentrificació del barri els últims anys.

A partir de febrer començaran dos tallers paral·lels d’exploració i creació artística i l’espectacle final es realitzarà durant el mes de juliol.

Formes de participar
LABORATORI 1 "Un micro contra la gentrificació. Audio-transformant el barri"
En aquest taller treballarem amb tècniques de ràdio i dinàmiques de grup per crear un guió participatiu que tindrà com a resultat una peça artística sonora amb l’enregistrament de sons, textos i testimonis de persones afectades directa o indirectament per la gentrificació.

LABORATORI 2 "Habitacions de creació compartida"
El laboratori començarà amb sis sessions per explorar diferents disciplines artístiques, des de la cuina fins al circ. En aquestes sessions, intentarem recollir les temàtiques que sorgeixin al laboratori 1. Després d’aquesta primera fase de joc, el procés es dirigirà a fer una creació col·lectiva sobre la gentrificació.

Únic requisit: poder assistir a les trobades del grup on us inscriviu.
Nom i cognoms *
Your answer
Gènere *
Email *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Edat *
Your answer
Barri *
De quina forma t'agradaria participar? *
Pots assistir a ambdós grups durant el llarg del procés
Required
Estàs vinculat/da a alguna entitat? *
Your answer
Com t'has assabentat d'aquest projecte? *
Required
Observacions / Observaciones
Your answer
Avís important:
La plaça es confirmarà via email o telèfon. En el cas que les inscripcions superin el nombre de places, es realitzarà un procés de selecció.

Es prioritzaran els veïns i veïnes dels barris de Poble sec i voltants, o bé les persones vinculades d'alguna manera al barri.

Si vols més informació, escriu a artipartpoblesec@gmail.com
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service