Kehollisuus ja liikunta seurakunnassa -verkkokoulutus 2023
Ilmoittaudu tällä lomakkeella Kehollisuus ja liikunta -verkkokoulutukseen, joka pidetään to 26.10.2023 ja to 23.11.2023 klo 9–16!

Liikunta ja keholliset harjoitukset luovat uusia mahdollisuuksia kohdata toisia ihmisiä sekä Jumala. Tule mukaan tutustumaan kristillisen liikunnan maailmaan!

Osaamistavoitteet:                  
Osallistuja:
oppii vertaisohjaamaan liikuntaa niin, että se on psyykkisesti, fyysisesti ja hengellisesti turvallista.
osaa käytännön harjoitusten kautta erilaisia tapoja johtaa ryhmäliikuntaa.
tunnistaa kohderyhmänsä tarpeet ja osaa suunnitella, markkinoida ja ohjata liikuntatoimintaa seurakunnassa kohderyhmänsä mukaisesti.
- ymmärtää tiedollisesti ja asenteellisesti, miten gospel-liikunta tukee seurakuntalaisen uskoa ja kristityn identiteettiä. 
 
Lisätietoja:      
Koulutus koostuu kahdesta etäopiskelujaksosta (vastaa 8 h + 8 h oppimiskokonaisuutta), etukäteistehtävistä (4 h) sekä etäopiskelujaksojen välillä toteuttavasta harjoitustehtävästä omassa seurakunnassa (8h). Työskentelymenetelminä käytetään luentoja, aktivoivaa ryhmätyöskentelyä, lajikokeiluja sekä yksilötyöskentelyä.
 
Ennakkotehtävät:
a) vapaamuotoinen kirjoitustehtävä "Minun suhteeni liikuntaan ja kehollisuuteen" sähköpostitse
b) pohjalle lukutehtävä: joko Liikuttava rukous. Kirjapaja, 2014, Liikuttava seurakunta, Kirjapaja, 2014 tai Löydä liikunnan ilo – liiku omalla tyylilläsi, Valkeakari S. ja Korkala P., Gummerus 202.
 
Koulutuksen aikana tuetusti harjoitustehtävä omassa seurakunnassa: Liikuntatapahtuman suunnittelu, markkinointi, toteutus, palautteen keruu ja arviointi osana omaa työtä valitulle kohderyhmälle sen tarpeet huomioiden.

Etäopetusjaksojen keskeiset sisällöt mm. Raamattu ja kehollisuus, miten integroida keholliset menetelmät ja kirkkovuoden teemat omaan työhön, hengellinen, psyykkinen ja fyysinen turvallisuus, liikuntahetken suunnittelu kohderyhmälähtöisesti, ideoita erilaisten liikuntahetkien toteuttamiseen, virtuaalinen fasilitointi, keholliset harjoitteet kokonaisvaltaisesti hoitavana menetelmänä, lajikokeilut ja niiden soveltamisen arviointi. Liikunnallisuuden lisäämisen hyöty mielenterveydelle.

Koulutuksen päivämäärät ovat to 26.10.2023 ja to 23.11.2023. Koulutus toteutetaan etänä. Koulutuksen järjestää tanssi-liiketerapeutti, TRE-ohjaaja ja Gospel-lattarit™ -pääkouluttaja Asta Lehtimäki (Tampereen NNKY ry) sekä pastori, kouluttaja ja Gospel-lattarit™ -pääkouluttaja Virpi Nyman (KRS).

Koulutuksen hinta on 250 €. Hinta sisältää opetuksen ja materiaalin.

Ilmoittautumiset to 12.10.2023 mennessä! Ilmoittautuminen on sitova. Koulutuksen voi perua maksutta 10 päivää ennen koulutusta, sen jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% maksusta.

Lisätiedot: Tampereen NNKY:n Asta Lehtimäki
asta.lehtimaki(at)tnnky.fi 
tekstiviesti: 040 577 1846

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Etu- ja sukunimi *
Osoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Puhelinnumero *
Saako sähköpostiosoitteesi liittää gospelliikuntatyön uutiskirjelistalle (uutiskirjeita sähköpostiin n. 2-3 / vuosi)? *
Haluan laskun *
Työnantajan / muun laskutusosoite
Miten kiinnostuin koulutuksesta? Mitä odotuksia minulla on koulutuksen suhteen? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy