Kemin keskustan kehittäminen - Kysely investoreille sekä nykyisille ja tuleville toimijoille
Tämän kyselyn tarkoituksena on tunnistaa Kemin keskustassa toimivia toimijoita ja tulevia investoreita, jotka ovat kiinnostuneita Kemin keskustan, etenkin Täiköntorin ympäristön ja asema-alueen kehittämisestä ja haluaisivat mahdollisesti investoida suunnittelualueelle.

Tarkoituksena on myös kerätä kiinnostuneiden investoreiden ja toimijoiden yhteystiedot hankkeen seuraavia vaiheita varten.

Kysely jakaantuu kolmeen osaan. Kyselyn ensimmäisessä osassa kartoitetaan kyselyyn vastaavan toimijan perustietoja sekä tuote- ja palvelutarjontaa. Toisessa osassa selvitetään, millaisena nykyiset ja tulevat toimijat kokevat Kemin keskustan ympäristön erityisesti Täiköntorin ympäristön ja asema-alueen osalta ja millaisia parannuksia voisi yrittäjän näkökulmasta tehdä. Kolmannessa osassa kysellään, millaiset toiminnot, palvelut ja kumppanit tukisivat ja edesauttaisivat liiketoiminnan jatkamista ja/tai perustamista suunnittelualueelle ja minkälaista tukea investorit haluaisivat Kemin kaupungilta. Lopuksi vastaaja saa antaa vapaata palautetta ja ideoita.

Varaa vastaamiseen aikaa n. 10-20 min.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy