Online zelfhulp in de psychische hulpverlening
Online bevraging
Toelichting
Deze bevraging kadert in een haalbaarheidsstudie die wordt uitgevoerd door QIT (Quality in Treatment), met steun van het VLAIO (Vlaams Agentschap voor Innovatie en Ondernemen). In deze studie willen we onderzoeken welke de kansen en uitdagingen zijn voor het succesvol integreren van online zelfhulp in het reguliere hulpaanbod in de geestelijke gezondheidszorg.

Online zelfhulp verwijst naar een brede waaier van online tools, zoals dagboeken, geleide oefeningen, instructies, informatieve teksten, demonstratievideo's, chatboxen, vragenlijsten,... waarmee cliënten zelfstandig aan de slag kunnen.

Met deze bevraging willen we meer zicht krijgen op de factoren die het inbedden van online tools kunnen faciliteren of bemoeilijken. Ook willen we begrijpen hoe een succesvolle verbinding tussen e-health en reguliere gezondheidszorg kan gerealiseerd worden: op welke manier kunnen online tools de psychische hulpverlening meer laagdrempelig en toegankelijk maken? Kunnen ze kansen bieden voor meer zorg-op-maat?

Op welke manier bent u betrokken in de geestelijke gezondheidszorg ? *
Required
In welke mate bent u vertrouwd met online hulp of e-health toepassingen? E-health is een verzamelterm voor het gebruik van informatie- en communicatietechnologieën om de geestelijke gezondheidszorg te ondersteunen of te verbeteren.
Your answer
Hoe is uw houding t.a.v. online hulp of e-health toepassingen?
Evt. commentaar
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service