Vrijwilligers aanmelding Holygreen Festival
Het organiseren van het Holygreen festival is altijd hard werken met weinig handen. Dit is dan ook de reden waarom we u benaderen. Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die zouden willen helpen met de opbouw en ook mensen die willen helpen op het festival zelf.

Dit jaar hebben we wat geld gesponsord gekregen om wat extra terug te doen voor de vrijwilligers. We willen hiermee de sportclubs in de regio helpen door een bedrag te doneren per vrijwilliger die komt helpen. Zo kan er per vrijwilliger per dag al 35 euro verdient worden voor in de clubkas. Uiteraard krijgen de vrijwilligers zelf ook een beloning in de vorm van een kaartje. (als ze komen helpen bij de opbouw) Op de dag van het festival zelf krijg je een aantal muntjes en een festival bandje. Tevens zorgt de organisatie voor eten en drinken op desbetreffende dagen.

Wat zijn de taken?:

We hebben mensen nodig voor de opbouw, hier word er van je verwacht dat je helpt met de terrein inrichting, het bouwen van podiumdelen, plaatsen van afzettingen en al het groen eromheen. Helaas moet alles wat opgebouwd is ook weer afgebouwd worden, dit gebeurd de dagen na het festival. Er word zoveel mogelijk in het weekend na het festival gedaan.
Op de dag van het festival hebben we ook hulp nodig! Er zullen auto’s en fietsers komen die begeleid moeten worden naar het festival. Echt een taakje voor de regelaars! We kunnen ook hulp gebruiken van wat ‘runners’ deze mensen zullen rondlopen in en rond het festival om overal bij te springen waar nodig. Ook de jassen moeten opgeruimd worden net zoals het scannen van de tickets.
Als laatste zoeken we nog mensen die het festival willen promoten op bepaalde dagen, flyers uitdelen in winkelcentra bijvoorbeeld.
Naam + Achternaam *
Leeftijd *
Woonplaats *
E-mail *
Ik heb gehoord van mijn club/scouting dat jullie vrijwilligers nodig hadden, daarom gaat mijn clubbonus naar: *
Welke taken zou je willen uitvoeren? *
Required
Welke van de volgende dagen ben je beschikbaar tussen 3 en 23 augustus? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy