Dissabte, 22 i diumenge, 23 d'octubre. Travessa amb BTT pels Ports de Tortosa Beseit.
Els próxims 22 i 23 d'Octubre el Jordi i la Sandra ens portarán a pedalejar pels Ports de Beseit (Tarragona), on ens endinsarem per la part central del massís creuant-lo pel sud-oest.

L'inici de la sortida serà des del Refugi del Mont Caro, i creuarem els Ports fins a Beseit passant per Fredes, riu Matarranya Beseit, Coll d'en Selma i fins a arribar a Arnes on farem nit i ens preparem per la segona etapa que serà la via verda que enllaça Arnes amb Tortosa. Tot un recorregut sorprenent i ple de túnels i altres petites sorpreses.

La dificultat tècnica de la sortida és baixa. Tot el recorregut es fa per pistes forestals i via Verda, el desnivell no és excessiu. El primer dia seran aproximadament uns 700 m positius i una distància de 60 km de recorregut i el segon dia tot el desnivell és negatiu amb una altres 60 km aproximadament.

Es dormirà en una casa Rural o similar i el cost de dormir serà d'uns 25€ per persona aproximadament.

Per apuntar-se ho podeu fer directament des d'aquest formulari: https://goo.gl/forms/hX2ZZTlxTM3B9dW43

Els vocals d'aquesta sortida son el Jordi Mines i la Sandra Fernandez. Per a més informació podeu trucar o passar pel centre.

Salut i pedals...!!!

Activitat adreçada a socis federats, amb llicència C com a mínim. Vocal Jordi Martínez.

NOM *
Your answer
NUMERO DE SOCI *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
D.N.I. *
Your answer
SOCI *
VEHICLE PROPI *
INDICA PLACES DISPONIBLES EN L'APARTAT ALTRES.
DATA NEIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
FEDERAT
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service