BRIHTOLOGI V KNJIŽNICI DOMŽALE
Projekt Brihtologi&Brihtarije je namenjen družinam z osnovnošolskimi otroci.

Brihtologi so delavnice s poudarkom na sodelovanju s posamezniki z zanimivimi interesi in izkušnjami, z lokalnimi društvi in drugimi ustanovami.
Brihtarije, družinske delavnice namenjene učenju skozi igro. Vsaka delavnica je namenjena določeni temi, sledi igra s tematsko povezanimi igrami in igračami iz naše Igroteke ali izdelava eko družabnih iger in igrač.

Družine, ki v sezoni zberejo vsaj 200 točk, bodo prejele lepe nagrade. Člani družine lahko točke zbirate z obiskom delavnic Brihtologi&Brihtarije (vsaka 20 točk), z reševanjem spletnega kviza Brihtologi v Knjižnici Domžale (50 točk) in branjem knjig v projektu Brihtologi berejo (10 točk vsaka knjiga).

Zaradi novonastalih razmer zaradi korona virusa podaljšujemo reševanje kviza do 31. maja 2020. Svoj kviz lahko s ponovnim klikom na povezavo dopolnjujete in spreminjate celotno sezono. Nagrade boste prevzeli v Knjižnici Domžale, ko bo spet odprta.

S sodelovanjem v projektu Brihtologi&Brihtarije sodelujoči dovoljujejo organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov za namene in čas trajanja projekta. Organizator se zavezuje, da posredovanih podatkov ne bo objavil ali posredoval tretjim osebam brez izrecnega dovoljenja sodelujočih in da bo varoval zaupnost posredovanih osebnih podatkov. Podatke bomo obdelovali izključno za namene obveščanja o projektu.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy