Anmäl dig till Gårdskampen 2023, lördagen 1 juli!
Det blir ju ingen sommar utan kubbturneringen "Gårdskampen"! Så blockera kalendern, ta fram kubbsetet och anmäl din familj eller ditt kompisgäng till denna prestigefyllda och roliga tävling på en gång!

Upplägget blir detsamma som förra året, det vill säga att grundspelsmatcherna spelas ute i byarna, på lagens respektive hemmagräsmatta. På eftermiddagen samlas alla på grusplanen utanför Stocksbo Kulturhus för slutspel och final.

Enda kraven för deltagande är att laget måste ha en gräsmatta om minst 5x8 meter, någonstans i Stocksbo, Åbo eller Brinnasen, samt ett kubbspel såklart.

Spelschema och spelregler läggs ut i byalagets facebookgrupp samt här på hemsidan innan matchdagen. Ni ansvarar själva för vätske- och matintag under speldagarna!

Max 16 lag. Anmälan enligt först till kvarn. Anmälningsavgift är 100 kr per lag är om lagets gräsmatta (dvs gård/hushåll) är medlem i byalaget, och 200 kr om gräsmattan inte är medlem.

Anmälningsavgiften betalas via Swish 123 208 88 39 eller bankgiro 856-5012. Märk din överföring med med namn och lagnamn.Fina priser utlovas till 1-3 platsen!

SISTA ANMÄLNINGSDAG, ONSDAG 28 JUNI!

Vi ses den 1 juli!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Lagets namn *
Adress till lagets hemmagräsmatta *
Lagledare (namn) *
Lagledare (telefonnummer) *
Lagledare (epost) *
Frivillig kommentar / information
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy