FES COMPROMÍS
Vols rebre molta més informació de Compromís i de la nostra activitat?
Si és així no tens més que reomplir les dades que et demanem, així, a més de rebre els nostres comunicats per correu electrònic, rebràs els nostres butlletins i altra informació al teu domicili o correu electrónic.

I si el que vols és participar molt més activament amb nosaltres pots omplir les dades referents al teu compte bancari.. Tens diferents tipus de quota que van des de 20€ semestrals. Açò no és obligatori per a participar de compromís, però si que ens ajudarà a fer possible allò que tu vols que siga possible.

Recorda que quants més sigam a Compromís, moltes més activitats i treball podrem fer.

Quieres recibir mucha más información de Compromís i de nuestras actividades?
Si es así solo tienes que dejarnosrellenar los datos que te pedimos, así además de recibir nuestros comunicados por correo electrónico, recibirás nuestros boletines y otra información a tu domicilio o correo electrónico.

I si lo que quieres es participar más activamente con nosotros, puedes rellenar los datos referentes a tu cuenta bancaria. Tienes diferentes tipos de cuota que van desde los 20€ semestrales. Esto no es obligatorio para participar con Compromís, pero si que nos ayudará a hacer posible aquello que tu quieres que sea posible.

Recuerda que cuantos más seamos Compromís, mucha más actividad y trabajo podremos desarrollar.

NOM I COGNOMS
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC
Your answer
TELÈFON DE CONTACTE
Your answer
QUIN COMPROMÍS VOLS TINDRE?
QUINA APORTACIÓ SEMESTRAL VOLS FER
Tria la que cregues convenient en cas de voler fer-la, sinó tria l'opció cap.
En cas d'haver triat fer una aportació económica deixa'ns els 20 digits d'un compte del que sigues titular o autoritzat.
Your answer
ARA NOMÉS ET QUEDA QUE APRETAR EL BOTÓ D'ENVIAR. GRÀCIES
Com observaràs esta adreça comença per https és una adreça segura, no patisques per les teues dades. I recorda que les teues contribucions econòmiques a Compromís tenen dret a una desgravació fiscal a la teua declaració de la renda.

Como observarás esta dirección comienza por https, es una dirección segura, tus datos están a salvo. Y recuerda que tus contribuciones econòmicas a Compromís tienen derecho a una desgración fiscal en tu declaración de la renra.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service