FES COMPROMÍS

Vols rebre molta més informació de Compromís i de la nostra activitat?
Si és així no tens més que reomplir les dades que et demanem, així, a més de rebre els nostres comunicats per correu electrònic, rebràs els nostres butlletins i altra informació al teu domicili o correu electrónic.

I si el que vols és participar molt més activament amb nosaltres pots omplir les dades referents al teu compte bancari.. Tens diferents tipus de quota que van des de 20€ semestrals. Açò no és obligatori per a participar de compromís, però si que ens ajudarà a fer possible allò que tu vols que siga possible.

Recorda que quants més sigam a Compromís, moltes més activitats i treball podrem fer.

Quieres recibir mucha más información de Compromís i de nuestras actividades?
Si es así solo tienes que dejarnosrellenar los datos que te pedimos, así además de recibir nuestros comunicados por correo electrónico, recibirás nuestros boletines y otra información a tu domicilio o correo electrónico.

I si lo que quieres es participar más activamente con nosotros, puedes rellenar los datos referentes a tu cuenta bancaria. Tienes diferentes tipos de cuota que van desde los 20€ semestrales. Esto no es obligatorio para participar con Compromís, pero si que nos ayudará a hacer posible aquello que tu quieres que sea posible.

Recuerda que cuantos más seamos Compromís, mucha más actividad y trabajo podremos desarrollar.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  ARA NOMÉS ET QUEDA QUE APRETAR EL BOTÓ D'ENVIAR. GRÀCIES

  Com observaràs esta adreça comença per https és una adreça segura, no patisques per les teues dades. I recorda que les teues contribucions econòmiques a Compromís tenen dret a una desgravació fiscal a la teua declaració de la renda. Como observarás esta dirección comienza por https, es una dirección segura, tus datos están a salvo. Y recuerda que tus contribuciones econòmicas a Compromís tienen derecho a una desgración fiscal en tu declaración de la renra.