7. Berze NépNap - előadói regisztráció

A nap célja:

  • a berzés életérzés erősítése
  • pályaorientációs, továbbtanulási kötelezettség / motiválás
  • megszerettet / eltántorít / megismertet

 A NépNap megszervezésére immáron 7. alkalommal kerül sor.

       A program célja egyrészt, hogy a mindenkori berzések visszalátogassanak volt iskolájukba, és elmeséljék jelenlegi iskolatársaiknak, hogy hogyan hasznosították a munka világában az itt megszerzett tudást, világszemléletet és értékrendet.

       Másrészt a rendezvénynek pályaorientációs célja is van. Ezért meghívjuk a felsőoktatási intézmények, állami intézmények (kormányhivatal, rendőrség, mentők, cégek, munkahelyek, stb…) és szakképzési intézetek tanulóit, dolgozóit, hogy bemutassák az általuk kínált lehetőségeket, és felkeltsék tanulóink érdeklődését egy-egy szakma vagy tudomány iránt. Továbbá szívesen fogadunk mindenkit, aki munka- és élettapasztalatokat tud átadni a most felnövő generáció számára.

        Tisztelettel kérjük Önt, illetve az Ön által kijelölt munkatársat, hogy az intézményüket és az ott folyó munkát szíveskedjék bemutatni diákjainknak, illetve meghívott vendégeinknek.

 A rendezvény

időpontja: 2023.11.24. péntek 08:30 - 12:30 - (14:30)

helyszíne: Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium, 3200 Gyöngyös, Kossuth u. 33.

megnyitója: 08:00 órakor az iskola könyvtárában

programzárása: 12:40 órakor az iskola könyvtárában

kitalálója és szervezője: Gyurkó Péter

        Amennyiben felkérésünket elfogadja, kérem, jelezzen vissza, hogy a továbbiakban egyeztetni tudjuk az előadás pontos idejét és technikai igényeit!

Minden évben vannak, akik többféle előadással is készülnek. Ez esetben kérem, hogy (előadásonként) egy új kérdőívet is töltsön ki!

        Felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban elérhetnek a gyurkop.berze@gmail.com ímél címen, vagy a 06 20 360 2526 telefonszámon.

 További információkért ajánlom figyelmükbe iskolánk honlapját: www.berze.hu.

 Az eddigi pályaorientációs napjaink programját, az előadókat, a rendezvényterveket itt találhatják: https://www.berze.hu/berze-nepnap/

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy