II. Zentai Hatetudnád Népművészeti Tábor online jelentkezési lap
Kedves Jelentkező! Örülünk, hogy idén (is) a Hatetudnád Tábort választotta, igyekszünk a legjobbat kihozni az előttünk álló júliusi 5 napból, hogy csakis jó élményekkel gazdagodhassunk a hét végére!

Időpont: 2019. július 15 -19.

Néhány hasznos információ a kérdőívvel kapcsolatban:

- Az alábbi kérdőív kitöltésével azokat az információkat adja meg számunkra, amelyek szükségesek a tábor előkészítéséhez, hogy a regisztráció (a tábor első napján) gördülékenyen és gyorsan történjen.

- Bármilyen kérdés merülne fel a jelentkezéssel, vagy a táborral kapcsolatban, keressen bennünket a hatetudnadtancmuhely@gmail.com emailcímen.

- A kurzusok kiválasztásánál csak a műfajt lehet meghatározni. Hogy konkrétan melyik csoportba fog kerülni a jelentkező, azt a létszám, korosztály, és előképzettség is befolyásolhatja. De természetesen egyedi igényeket is figyelembe fogunk venni, csak időben jelezzék felénk.

" Egy színvonalas tábor, amely a magyar népművészet ágait teszi nap, mint nap láthatóvá, érezhetővé, kézzel foghatóvá a gyerekek számára: néptánc-népi játék, népzene, népi kézművesség a legkiválóbb oktatókkal!"
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy