Akademia Rinore e Sipërmarrjes Digjitale
Akademia Rinore e Sipërmarrjes Digjitale është një kurs 10 mujor për të rinj dhe të reja, ne komunën e Prizrenit të cilët janë të interesuar të marrin bazat e shkencave kompjuterike por dhe të programeve më të ndërlikuara që mundësojnë menaxhimin dhe kujdesjen për një biznes në internet.

Në periudhën Mars-Tetor, Akademia do të angazhojë 30 pjesëmarrës të cilët do të trajnohen mbi bazën e 4 moduleve të përgatitur nga ekspert dhe njohësve më të mirë të fushës në Kosove dhe Shqipëri. Pjesëmarrësit do të marrin shërbime të posaçme të trajnimit nga ekspertë të jashtëm dhe trajnerë lokalë profesionalë, të cilët do t'i ndihmojnë ata të rrisin aftësitë e tyre profesionale në Dizajnin dhe Zhvillimin e Uebit si dhe Zhvillimin e aplikacioneve.

Ata do të pajisen me aksesin e nevojshëm në pajisjet elektronike dhe paketat e softuerit. Akademia do të funksionojë në lidhje të ngushtë me bizneset e zonës së Prizrenit me qëllim që shumica e pjesëmarrësve të fitojë një vend pune në bizneset e zonës. Nese deshironi të bëheni pjesë e kësaj akademie ju lutem te plotesoni sa më saktë dhe sa më të detajuara pyetjet e parashtruara më poshtë . Vetem aplikacioent e plota do te vleresohen maksimalisht.

Email address *
Emri dhe Mbiemri *
Your answer
Numri i Telefonit *
Your answer
Vendbanimi juaj *
Your answer
Cili është niveli juaj i arsimit? *
Çfarë kurse do të preferonit të ndiqni nese ju ipet mundesia? *
Required
Pse jeni të interesuar për një trajnim të këtillë? *
Tentoni të jeni sa më të qartë në intersimin tuaj dhe në vlerën që shihni në një kurs të këtillë.
Your answer
Cilat aplikacione i përdorni në përditshmëri?
Çfarë është Sistemi Operativ?
Çka kuptoni me komanda kompjuterike?
Për çfarë shërben një gjuhe programuese?
Me cilën gjuhë programuese keni eksperiencë? *
Required
Për çfarë shërben CSS? *
Çka kuptoni me CLI? *
Çka kuptoni me GUI?
Cilat nga këto janë databaza?
Pse është i nevojshëm krijimi i një aplikacioni?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Frakton. Report Abuse - Terms of Service