Anmälan REAGL Capoeira VÅREN 2021
OBS! ANMÄLAN ÄR PRELIMINÄR OCH VI ÅTERKOMMER MED BESKED OM NI FÅTT PLATS ELL ER EJ!
----------------------------------------------------

ANMÄLAN
1. FYLL I FORMULÄRET (gamla elever senast 15 januari för att vara garanterade plats, nya elever snarast)
2. BETALA AVGIFTERNA (gamla elever senast 31 JANUARI, nya elever senast 28 FEBRUARI)

Det här formuläret avser anmälan till hela vårterminen 2021. För nya elever är anmälan bindande först efter ett par veckor, eventuell avanmälan måste göras skriftligen till info@reaglcapoeira.se före 28 februari.

TERMINSSTART vecka 4, från 25 januari. Vårterminen pågår till och med maj månad. Vi har uppehåll på sportlovet, påsklovet och helgdagar. Se kalendern på hemsidan.

All information om schema, grupper och priser finns på vår hemsida www.REAGLcapoeira.se. Besök gärna den innan du fyller i anmälan! Kontakta oss om du har frågor.

Med anledning av COVID-19: Alla som kommer till våra aktiviteter ska vara symptomfria. Kom ombytt om möjligt. Medtag egen vattenflaska. Obligatoriskt att tvätta händerna före lektionen. Vi tränar med avstånd när så är möjligt, tränarens instruktioner gäller. Inga vuxna tillåts i våra lokaler, lämna därför av ditt barn och hämta när träningen är slut. Vänligen undvik trängsel. Det går bra att titta på träningen från utsidan genom fönstren. Vuxna tränar tills vidare digitalt via Zoom i tränarledda livelektioner! :) Läs mer om våra corona-anpassningar på www.REAGLcapoeira.se. Med reservation för ändringar baserade på myndigheternas rekommendationer.

Dataskyddsförordningen, GDPR, och behandling av personuppgifter:
När du fyller i nedanstående formulär godkänner du att föreningen/REAGL Capoeira använder dina personuppgifter i avsett syfte, tex för att hålla medlemsregister, ansöka om vissa bidrag mm. Vi samlar bara in sådan information som vi behöver för att kunna planera för aktiviteterna samt kommunicera med våra medlemmar. Du kan när som helst be att få veta vilka uppgifter vi har, tex telefonnummer, eller be om att bli bortplockad från vår medlemslista, dock kan detta då medföra att du inte kan delta i våra aktiviteter. Observera att vi med jämna mellanrum dokumenterar våra aktiviteter i form av bild eller film. En del av dessa brukar vi använda i marknadsföringssyfte på främst internet/sociala medier. Om du/ditt barn inte vill figurera i bild eller video måste ni maila oss och meddela detta särskilt annars anses ni ha gett ert samtycke i samband med att nedanstående formulär skickas in.
Email address *
Extra E-postadress (frivilligt)
Om ni är flera som vill få information från oss (tex två föräldrar) så kan ni här skriva en till adress.
Deltagare
Nedan information avser den person som ska delta i aktiviteterna.
Är du ny elev? *
Förnamn *
Efternamn *
Capoeiranamn (om du har)
Personnummer *
Skrivs som ÅÅÅÅMMDDXXXX.
Telefonnummer elev
För barn: Namn & telefonnummer målsman
Gatuadress *
Postnummer *
Ort *
Min anmälan gäller: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy