Gyüttment - BOND - Lego Serious Play
Csatlakozz a Coventry Egyetem (Egyesült Királyság) Rendhagyó Média Tanuló Laboratóriumából (Disruptive Media Learning Lab) jövő Samhez és Charliehoz, akik egy egész napos játékos műhelymunkával készülnek, melynek alkalmával felfedezzük, hogyan fejleszthetjük csapatmunka készségeinket.
A Lego Komoly Játék (Lego Serious Play) használatával a résztvevők játékosan feltárják, hogy mit jelent egy jó csapattagnak lenni, betekintést nyernek az értékes kommunikációs és együttműködési készségek tárházába, és hogy miként tudják ezeket beépíteni a saját munkakörnyezetükbe. Ez a műhely különösen hasznos lesz azok számára, akik a mezőgazdaság és vidékfejlesztés más szereplőivel szeretnének együtt dolgozik.

A műhelymunkát a “Szervezetek és hálózatok magasabb szintű együttműködésének szervezése az európai mezőgazdasági szektorban (Bringing Organisations & Network Development to higher levels in the farming sector in Europe – BOND) ” c. projekt az EU Horizont 2020 keretprogramjának támogatásában a Védegylet közreműködésével valósul meg. Célja, hogy erős hálózati együttműködéseket hozzon létre a termelők és földkezelők között, valamint erős és jelentőségteljes kapcsolatokat alakítson ki a politikai döntéshozókkal helyi, nemzeti és uniós szinten.

https://www.bondproject.eu/
https://vedegylet.hu/

Kereszt név/First Name *
Your answer
Vezeték név / Surname *
Your answer
Szervezet / Association
Your answer
e-mail cím / e-mail address *
Your answer
Melyik nap vennél részt / Which day would you like to participate? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service