Αίτηση Συμμετοχής : Hellenic Business Executives Network
Συμπληρώνοντας αυτό την φόρμα, αποδέχομαι τη γνωστοποίηση των στοιχείων επικοινωνίας μου, στη Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων, προκειμένου να ενημερώνομαι και να συμμετέχω στις δραστηριότητές της.

Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στα πλαίσια του Hellenic Business Executive Network:

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ, ΕΕ L 119 της 4-5-2016):

1. Υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων που συλλέγονται μέσω E-mail  είναι η Συντονιστική Επιτροπή του  Hellenic Business Executives Network στo τηλέφωνο 089/80041027 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@hnbebavaria.eu.

2. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται μέσω E-mail από την Συντονιστική Επιτροπή (Formular) δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.

3. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που καταχωρίζονται στον κατάλογο τηρούνται έως την ρητή αίτηση του μέλους για διαγραφή.

4. Η διόρθωση τυχόν ανακριβών δεδομένων που υποβλήθηκαν πραγματοποιείται επίσης μέσω Ε-mail με την υποβολή σχετικής αίτησης στo Hellenic Business Executive Network.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Διεύθυνση *
Τηλέφωνο *
Ιδιότητα / Θέση *
Εταιρεία ή φορέας *
Όνομα *
Επώνυμο *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy