Intresseanmälan Volontär Riksårsmötet 2019
Detta är en intresseanmälan att få vara volontär och skapa Svenska Kyrkans Ungas bästa årsmöte någonsin!

Vad är Riksårsmötet (RÅM) för något?
Riksårsmötet är Svenska Kyrkans Ungas högsta beslutande organ. Där samlas ombud från alla 13 distrikt och tar beslut om verksamhet och budget för det kommande året. År 2019 håller vi vårt årsmöte på Folkets hus i Hallunda, Stockholms distrikt, 8-11 augusti. Volontärer behöver vara på plats från 7 till 11 augusti.

Vad gör en volontär då?
En volontär finns på plats under årsmötet och hjälper till med olika uppgifter för att deltagarna ska trivas och årsmötet fungera enkelt och smidigt. Det kan vara uppgifter som att servera mat och diska, flytta möbler, städa, vara nattvakt, visa vägen till lokaler och andra praktiska göromål. Självklart får du mat och resa betald som ett tack och kommer ha tid att umgås med vänner du har på plats samt den fantastiska möjligheten att möta nya.

Har du några frågor? Kontakta Maria Hammarström på: maria.c.hammarstrom@svenskakyrkan.se

Om du fyller i din anmälan här sparas dina personuppgifter i ett Google-formulär fram till augusti 2019. Om du föredrar att skicka dina uppgifter i ett mejl går det också bra. Vi kontaktar dig och din referensperson.

OBS! Intresseanmälan är nu STÄNGD och vi tar inte emot fler intresseanmälningar att vara volontär den här vägen. Nästa vår kommer vi att skicka ut en ny inbjudan där du kan anmäla ditt intresse om du vill vara volontär på Riksårsmötet 2020!


För- och efternamn *
Your answer
Mejladress *
Your answer
Mobilnummer eller annat nummer du nås på *
Your answer
Adress, postnummer och postort
Your answer
Vilket distrikt i Svenska Kyrkans Unga som du är medlem i? (Det finns 13 distrikt i Svenska Kyrkans Unga, samma som Svenska kyrkans stift. Vet du inte, hoppa över frågan.)
Your answer
Vilket år är du född? *
Your answer
Kan du vara i Hallunda 7-11 augusti? *
Berätta kort om dig själv (personlighet, vad du gör etc) Det räcker med ett kort svar, detta är för att få en övergripande bild av dig. *
Your answer
Några tidigare erfarenheter (t.ex. volontärarbete, konfirmandledare, lägerledare eller arbete med barn) Det räcker med ett kort svar, detta är för att få en övergripande bild av dig. *
Your answer
En referens (namn, kontaktuppgifter) En referensperson som känner dig och som kan berätta lite om dig, tidigare erfarenheter m.m. Med fördel är detta någon som jobbar i församlingen eller liknande. KOM IHÅG! att fråga personen innan så att den tycker det är okej att bli lämnad som referens, den kommer behöva svara på ca fem frågor. *
Your answer
Har du körkort?
Har du utbildning i sjukvård eller första hjälpen?
Något du önskar tillägga om dig själv? Om det finns något mer du vill berätta om dig själv eller förklara, skriv det här.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service