Ansökan, Aktivitetsgruppens ordförande 19/20
Nu är det snart dags för AktU 18/19 att tacka för sig, vilket betyder att det är hög tid att börja sätta ihop ett nytt härligt gäng för läsåret 19/20!

Nytt för i år är att Aktivitetshanterare 19/20 inte är ordförande i utskottet, utan istället söker vi nu en person som helhjärtat kommer leda arbetet som ordförande för den grönklädda Aktivitetsgruppen ("AktU" i folkmun). Man blir därmed också ansvarig för att välja ut nästa års grupp.

Aktivitetsgruppen anordnar en massa roliga event, från återkommande event såsom brädspelskvällar, fotboll och innebandy, till sittningar såsom π-balen och 2019 års "På Spåret". Inom gruppen finns det dock mycket stor frihet att själv hitta på nya aktiviteter som inte tidigare (eller väldigt sällan) anordnats. Då krävs en duktig ordförande som kan koordinera arbetet så att aktiviteten blir av och blir så rolig som möjligt!

Är du intresserad? Sista ansökningstid är onsdag 15/5 kl. 23:59. Intervjuer kommer hållas löpande under och efter ansökningstiden.

Har du frågor? Kontakta Aktivitetshanterare 19/20 Johan Runestam (johru036@student.liu.se). Du kan också kontakta nuvarande ordförande Fabian Blom (fabbl148@student.liu.se) om du har funderingar kring posten.

D-sektionens policy kring datahantering: https://d-sektionen.se/wp-content/uploads/2018/05/Policy-datahantering-D-sektionen.pdf

Namn *
Your answer
LiU-ID *
Your answer
Mailadress *
Your answer
Program och år *
Your answer
Har du några tankar kring vad du skulle vilja åstadkomma som ordförande för Aktivitetsgruppen?
Your answer
Har du några övriga tankar du vill dela med dig av?
Your answer
Vilken är din favoritfärg? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service