Kampinschrijving 2020
Beste leden en ouders,

We hebben onlangs fantastisch nieuws gekregen dat zomerkampen door mogen gaan dit jaar. Dit vinden wij als leiding en als scouts een hele eer om te mogen doen in deze uitzonderlijke tijden.

Uitzonderlijke tijden vragen echter wel om uitzonderlijke maatregelen. Jullie hebben waarschijnlijk al gehoord dat zomerkampen zich moeten organiseren in bubbels van 50 personen. Praktisch gezien is dit zeker haalbaar voor onze scouts. Het is echter wel zo dat onze beide kampen, gebouwenkamp en tentenkamp, in bepaalde randsituaties boven deze grens van 50 personen kunnen lopen. Deze grens in zo hard als een muur en daarom is het zeer belangrijk voor scouts Egenhoven om duidelijkheid te hebben. Onder het motto van de leiding "Leden eerst!" gaan alle ingeschreven leden mee ook al moet er met bubbels gewerkt worden.

Lees zeker de mail van 31 mei na waar alle maatregelen instaan voordat je verder gaat met je inschrijving.

De inschrijvingen voor dit kamp zijn ook DEFINITIEF. Dat wil zeggen dat als je je niet hebt ingeschreven voor de deadline je helaas niet mee kan op kamp. En als je je inschrijft ben je dus ook zeker dat je op kamp gaat! De leiding heeft al veel voorbereid voor het kamp van deze zomer, maar we kunnen niet verder met concretere voorbereidingen voordat we weten of we de grens van 50 personen al dan niet overschrijden op geen, een of beide kampen. We willen als leidingsploeg goed voorbereid zijn op wat er ons te wachten staat zodat we het beste kamp kunnen voorbereiden voor alle leden!

Inschrijvingsdeadline = 21 juni om 23u59

Concrete praktische info wordt meegegeven via het kampboekje dat momenteel in de maak is. Deze wordt verspreid eind juni/begin juli.

KAMPDATA:
Kapoenen (2012-2013): 25 juli - 29 juli
Kawellen (2009-2011): 20 juli - 29 juli
Jong-givers & Givers (2003-2008): 17 juli tot 29 juli

Voor zij die willen kunnen ook al de betaling in orde brengen, de deadline voor de betaling is 10 juli 2020. Deze bedraagt zoals elk jaar het volgende:
Kapoenen => 80 euro
Kawellen => 140 euro
Jong-Givers => 180 euro
Givers => 180 euro
Deze mag gestort worden op het volgende rekeningnummer: BE42 7340 2245 0354 met melding "de tak + naam van het lid"

Groetjes
De leidingsploeg
Voornaam lid *
Achternaam lid *
Tak (geboortejaar) *
Ik heb in de mail van 31 mei ZEKER nagekeken of ik mee mag deze zomer? (verplicht!) *
Kom je mee op kamp? (kampdata in de beschrijving van het formulier) (voorwaarden in de mail van 31 mei) *
Eventuele opmerkingen/vragen?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Scouts Egenhoven. Report Abuse