URBANI GLADIATOR MARIBOR, nedelja 19. maj
Tradicionalna gladiatorska prireditev, se ponovno vrača v center štajerske prestolnice. Urbani gladiator Maribor bo v nedeljo, 19. maja, s startom od 11.00 ure dalje v centru Maribora.
STARTNINE: Startnina na osebo je enotna, ne glede na število članov v ekipi. 

1. TERMIN do vključno 19.3.2019, 20 EUR / OSEBO
2. TERMIN bo od 20.3. do vključno 20.4. do 15.00 ure, 24 EUR / OSEBO
3. TERMIN bo od 21.4. do vključno 16.5. do 15.00 ure, 27 EUR / OSEBO
4. TERMIN bo od 17.5., 18.5. in na dan dogodka, 30 EUR / OSEBO

AKCIJA: UG PORTOROŽ+UG CELJE+UG MARIBOR je 57 EUR/OSEBO s plačano startnino do PREKLICA.

Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino, ki jo nakažete na: ŠPORTNO DRUŠTVO MARIBOR SPORT FEST, Limbuško nabrežje 2, 2341 Limbuš, TRR: SI56 0510 0801 5775 781, odprt pri A BANKI, sklic 00 19052019.

PRIJAVO NAJ SAMO KAPETAN PAZLJIVO IZPOLNI SPODAJ.

Vse dodatne info in vprašanja: info@mbsportfest.eu

SE VIDIMO V MARIBORU

Email address *
IME EKIPE *
Vpiši ime ekipe
Your answer
KAPETAN *
Vpiši ime in priimek kapetana ekipe
Your answer
ŠTEVILO ČLANOV *
MESTO *
Vpiši mesto od koder prihaja večino članov ekipe
Your answer
STE ŽE KDAJ SODELOVALI NA DOGODKU URBANI GLADIATOR? *
TRASA *
Izberi traso na katero se boste podali. Traso lahko znotraj dogodka seveda poljubno spremenite, če menite, da je prelahka ali pretežka
VELIKOST MAJIC EKIPE *
Vpiši velikosti majic članov ekipe, loči jih z vejico. Velikosti med katerimi lahko izbiraš so S, M, L, XL, XXL. Modeli so moški in ženski.
Your answer
KJE STE IZVEDELI ZA NAŠ DOGODEK? *
SPLOŠNA DOLOČILA. S prijavo tekmovalec potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal v prijavnico resnični. Izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Upošteval bo vsa navodila organizatorja in bo sodeloval na dogodku na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in zato od organizatorja ne bo uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo. Organizator bo osebne podatke tekmovalca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). Z udeležbo tekmovalec dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, pošiljanje ponudb in reklamnega gradiva pokroviteljev ter vabil na podobne dogodke. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve tekmovalca. Tekmovalcu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006). S klikom na "DA" se strinjaš s prijavo na dogodek. P.S. Na dan dogodka, morajo k prijavni službi vsi člani ekipe prinesti IZPOLNJENO IZJAVO O OMEJITVI ODGOVORNOSTI. *
Required
URBANI GLADIATOR MARIBOR VAS NESTRPNO PRIČAKUJE
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.