Slavonski Brod: Suradnja u edukacijskoj rehabilitaciji
Suradnja je jedna od ključnih kompetencija 21. stoljeća značajna za edukacijsko-rehabilitacijsku djelatnost. Kvalitetna podrška djeci s teškoćama i osobama s invaliditetom, provedba rane intervencije, inkluzije, prevencije, intervencija i mnogih drugih ključnih poslova edukacijskog rehabilitatora podrazumijevaju suradnju s roditeljima, odgajateljima, učiteljima, pomagačima, poslodavcima i drugim stručnjacima u okruženju djece s teškoćama i osoba s invaliditetom.
Edukacija će pored uvida u obilježja suradnje, timskog rada, savjetovanja, te uloge edukacijskog rehabilitatora u različitim suradničkim aktivnostima, dati niz mogućnosti za vježbu vještina komunikacije, aktivnog slušanja, asertivnosti, rješavanja sukoba i strategija za nošenje s otporom.

Edukacija iz suradnje kreirana je s ciljem jačanja kompetencija edukacijskih rehabilitatora. Provodi ju prof.dr.sc. Anamarija Žic Ralić, koja već dugi niz godina kroz kolegij Suradnja razvija kompetencije studenata Edukacijske rehabilitacije u ovom području. Edukacija se održava u dva modula/vikenda, petkom popodne i subotom, u ukupnom trajanju od 24 sata.

Datum: I. dio 20.03.2020. i 21.03.2020.
II. dio 24.04.2020. i 25. 04.2020.

Vrijeme: petkom popodne od 16 h (4 sata) i subotom od 9 do 16 (8 sati s pauzom za ručak),
Mjesto: OŠ "Milan Ambruš" ulica Nikole Zrinskog 100, 35000 Slavonski Brod

Ograničeni broj na 24.
Email address *
Broj licence *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy